'Haftanın TV Gündemi' 4. Bölüm [GRIFFIN]

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
pph0d.jpg

bS3MUaPciciOsn52MvMC0am5.jpg

4. BÖLÜM

Kanal GRIFFIN'dan herkese iyi pazarlar. Ben hayret bi şey. Haftanın TV Gündemleri ile karşınızdayız.

Zaman kaybetmeden 29 Temmuz - 4 Ağustos 2013 haftasının TV gündeminden oluşan haber turumuza başlayalım.

b96pOacCH8UPbTH59CmjAbeN.jpg

Begüm Yücetan'ın sunumu ile her çarşamba 23:15'te ekrana gelen Magazin 90 isimli program bundan sonra salı gününü çarşambaya bağlan gece 00:15'te ekrana gelecek.

2p6pM9uIZtP53iA7PH5i7vb4.jpg

ATV'nin sevilen dizisi Huzur Sokağı yapım şirketini değiştirince dizinin yönetmeni de değişti. Başarılı yönetmen Şenol Sönmez ekipten ayrıldığını açıkladı.

41vTzkmakG2lSUf0HtcPzKbo.jpg

Çarşamba günleri 22:30'da ekrana gelen ve Ünal Yeter'in sunuculuğunu üstlendiği Arkandayız yarışması bundan sonra pazar günleri 23:15'te ekrana gelecek.

cPFGn8L9oFcS0t9n3d9iRjhd.jpg

Baş rollerinde ; Burcu Binici ve İnan Ulaş Torun paylaştığı 6 Mantı dizisinin bölüm çekimleri tamamlandı. Dizi yakın zaman içinde final yapacak.

Sj0rv1DK9R11hKiE8AHNfch1.jpg

Jüri koltuğunda Hande Yener, Sinan Akçıl, Armağan Çağlayan ve Mazhar Alanson'un oturacağı, 'X Factor Türkiye' yarışmasının sunucusu Gamze Özçelik oldu.

Sk19LB0T0UtB2PT5jkf3mgh6.jpg

Öner Erkan'ın sunumunu üstleneceği KIZMA KAZAN isimli yarışma programı 5 Ağustos pazartesi 23.00'de Kanal D'de başlıyor.

E1ifMDcMbrV7JkvDZGa7Ru58.jpg

Samanyolu TV'nin yeni ve iddialı dizisi Küçük Gelin'in çekimleri başladı.

sZr5Db32mlmY9ucMtG6UrViJ.jpg

Fox TV'nin sevilen komedi dizisi Ali Ayşe'yi Seviyor yeni sezona geçmeden yayından kaldırıldı.

ePjTVI3mcvTzea5TCcAs0aIt.jpg

"Esra Erol ile Evlen Benimle" programını sunan Esra Erol, FOX TV'ye transfer oldu. Başarılı sunucu yeni kanalında yepyeni ve birbirinden farklı projeleri sunacak.

aYfDAv1V4ao3C8DUugVerU8T.jpg
0opMT0O7fkDv1r7U2ORTP4pB.jpg

Star TV'nin yeni sezon için hazırladığı 'Medcezir' dizisinin kadrosuna
Taner Ölmez ve Can Gürzap katıldı.

paKso6FCktHa37OPcyEMYfCM.jpg

'En Favori Ekran Yüzü 2013'ün kazananı ; ATV ekranlarında 'Kim Milyoner Olmak İster?' isimli yarışma programının sunuculuğunu üstlenen Kenan Işık oldu.

Cl7aVyS79G37lCscvaDp0tYT.jpg

Daha önce Papatyam, Öğretmen Kemal, 20 Dakika, Ve İnsan Aldandı, Küçük Kıyamet gibi dizilerde oynayan Aslı Özmel Nizama Adanmış Ruhlar'ın kadrosuna dahil oldu.

SZH0pnDpJSAZYNFUpLiGYrm3.jpg
HvRTFFBFjAml0FC7DPuMU3Gd.jpg

Fox TV'nin fantastik dizisi Sana Bir Sır Vereceğim'in kadrosuna
Berk Cankat ve İpek Bağrıaçık katıldı.

u1SFp5e8HkK5n897OmOHNuU5.jpg

Eser Yenenler,Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın sunumunu üstlendiği 3+1 isimli gece şovu geçtiğimiz cuma sezon finali ile ekrana geldi.

oc4pFjANPOh3pl8St5hYPSO4.jpg

Hülya Avşar , O Ses Türkiye yarışmasının yeni sezonunda yer almayacağını açıkladı.

UoDecSStDo65bj3BI61nktCM.jpg

Kanal D'nin yeni sezon için hazırladığı iddialı dizi Fatih'de Aslı Tandoğan yer almayacak.

UnvUumUpMKnCC28OryoPDeVV.jpg

Baş rollerinde İdil Fırat , Mehmet Aslantuğ , Birce Akalay'ın yer aldığı Ben Onu Çok Sevdim dizisi ATV ekranlarında yayınlanacak.

z3VbzM9MDAkuam4dHleRbGRO.jpg

Ayten Soykök , yer aldığı Lale Devri isimli dizinin kadrosundan ayrıldı.

s6kGUVTHoszfmdkPIMeVMRMO.jpg
dbbvaMZbpfMku28ojHVoMlNV.jpg

Hümeyra ve Rutkay Aziz ; Yalan Dünya dizisinde Nurhayat'ın anne babası rollerinde sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyorlar.

mA2cBD8RHde1VSDZNeA2BVjO.jpg

Çağla Şikel Altuğ ve Alişan'ın sunacağı program Show TV'de yayınlanacak.

iBNiEi2sBkyTue42rlGyhtti.jpg

Sunuculuğunu Gupse Özay'ın üstlendiği 'Rekorlar Dünyası' final bölümü ile 7 Ağustos çarşamba günü 20:00'da final yapacak.

SkEVzOFYsKClrbCseVYjD30J.jpg

Gold Film'in Cuma akşamları yayınlanan "Dila Hanım" dizisinde 'Rıza' karakterini canlandıran başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, "Benim Hala Umudum Var" dizisinin 6. bölümünde boy gösterecek.

enOZA9zJTmKvzo0t1sV6fNLj.jpg

Mehmet Çelik , Benim Hala Umudum Var dizisinin kadrosuna katıldı.

05E6tbuAJTtZ09PoI3Zn4Hsc.jpg

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinde 'Sarı Selim' karakterini, Engin Öztürk canlandıracak.

sHR3o6z4zk4APEZO427k6ETK.jpg

"Babam Sınıfta Kaldı" dizisinin kadrosuna İnci Pars dahil oldu.

3hni6ef6s2GucbCVLkZKkpdt.jpg

Kelime Oyunu , 12 Ağustos'tan itibaren hafta içi her gün 18:30'da Show TV'de.

i.php

Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Zeliş karakterini canlandıran Evrim Solmaz diziden ayrıldı.

sbsFgAHBbztSpUrTZykkCCeS.jpg

Baş rollerinde Naz Elmas ve Ali Sunal'ın yer aldığı 'Güzel Çirkin' dizisinin kadrosuna Gamze Topuz dahil oldu.

U5e2ELrJuh82ZksvNo7sprFh.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Show TV'de yayınlanacağı haberleri asılsız çıktı. Dizi , ATV ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

Haftanın TV Gündemi'nden bu haftalık bu kadar. 2 hafta sonra pazar günü görüşmek üzere.

Son düzenleme:
Bu hafta baya haber varmış.
@hayret bi şey Eline sağlık sayende bütün haberleri tek başlıkta okuyoruz. :)

Ellerine Sağlık:) En sevindiğim haber sanırım Kelime Oyunun buyuk kanala geçmesi ve haber öncesi yayınlanması:X Bu tur yarişmalarin en güzeli tabiki Passaparolla'ydı.Kelime Oyunu'nu izlemeye çalişacağim:)