FF Sorgu Odası - Hafta 37- Sorgudaki İsim: mrt-06

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne düşünüyor muşsun bakalım benim hakkımda ? :D @mrt-06

Fks14 post: 1399754' Alıntı:
Furkan forumda ilk tanıştığım üyesin. İlk günden içten kibar ve dostça yaklaşımlarınla kendini çok sevdirdin forumda en sevdiklerim arasındasın umarım uzunca yıllar forumda olursun....

Ve inşallah mod olmayı başarırsın bana göre modluğu en çok hakeden editör sensin çünkü.

mrt-06 post: 1400448' Alıntı:
Furkan forumda ilk tanıştığım üyesin. İlk günden içten kibar ve dostça yaklaşımlarınla kendini çok sevdirdin forumda en sevdiklerim arasındasın umarım uzunca yıllar forumda olursun....

Ve inşallah mod olmayı başarırsın bana göre modluğu en çok hakeden editör sensin çünkü.

Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.

Kanal sahibi olsan hangi dizileri yayınlamak istersin?

xemrexxx post: 1399764' Alıntı:

Emre forumda ilk tanıştığım ve en sevdiğim üyelerdensin özellikle neşenle ve espirilerin ile foruma renk katıyorsun tek konuda bile seninle sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Umarım daha uzun yıllar forumda olursun.

:D

Bide ağızıma vışşşş kelimesini pelesenk eden kişide sensin.

:D :F

Sadece tek olumsuz yanın Hürrem Sultan umarım yakın zamanda doğru yolu bulup Mahici olup aramıza ( @yatutarsa @Almila ) katılırsın.

benim hakkımda ne düşünüyosun ?
Foruma çok girmiyorsun o yüzden fazla tanımıyorum ama tanıdığım kadarı ile iyi niyetli bir insansın. Yeni nickini çok beğendim nick değiştirdikten sonra sende çok değişiklik oldu bence umarım yakın zamanda daha fazla tanıma fırsatım olur.

- - - Ekleme - - -

Hangi ara haxball'u bu kadar geliştirdin?? (b) :D :D
Kaç aydır oynuyoruz bi zahmet.

:F

Kendine haksızlık etme sen de iyi oynuyorsun ama bence sana top gelince heyecanlananıyorsun.

Haklı mıyım. 😕

- - - Ekleme - - -

En sevdigin tatli hangisi?
Şekerpare.

mrt-06 post: 1401132' Alıntı:
Foruma çok girmiyorsun o yüzden fazla tanımıyorum ama tanıdığım kadarı ile iyi niyetli bir insansın. Yeni nickini çok beğendim nick değiştirdikten sonra sende çok değişiklik oldu bence umarım yakın zamanda daha fazla tanıma fırsatım olur.

- - - Ekleme - - -

Kaç aydır oynuyoruz bi zahmet.

Kendine haksızlık etme sen de iyi oynuyorsun ama bence sana top gelince heyecanlananıyorsun.

Haklı mıyım. 😕

- - - Ekleme - - -

Şekerpare.

Çok haklısın.:D :D

​Issız bir adaya düşsen yanında götüreceğin 3 şey ? :D

HAYIRLI OLSUN
Tam bir fanatik misin ?
MÜzik Dinler misin ? Ne tarz ?
İşte tam benlik dediğin bir şarkı var mı ?
Aşık mısın ?
laugh.gif

Hayatın anlamı sana göre nedir ?
Peki bir foruma ne kadar bağlı kalıyorsun?
Kaç foruma daha üyesin?
Alışmak mı zor bağlanmak mı?
Deli dolu bir kişiliğe sahipmisin?
Okumayı seviyormusun?
Bir idea' ya girdin diyelim kaybeden taraf sen oldun ne isterseler yapar mısın?

RüzgarGülü post: 1400317' Alıntı:

Mustafa seninlede çok soradan tanışmıştım ama tanıştıktan sonra keşke foruma ilk geldiğim ilk günden tanışsaydım dedim gerçekten çok keyifli bir kişiliyin var seninle sohbet etmek çok keyifli umarım forumda uzun yıllar kalırsın. Bide nere olay var biliyorsun sırrın ne.

Kendine ne kadar güvenin var ?

BesaleT post: 1400437' Alıntı:
Ne düşünüyor muşsun bakalım benim hakkımda ? :D @mrt-06

Adını çok sonradan öğrendiğim ve sürekli Aykut olarak karıştırdığım ama artık öğrendiğim sevdiğim birisin.

Bence birçok ortak noktamız var zamanla ortaya çıkacaktır.

Umarım forumda uzun yıllar kalıcı olursun.

:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...