Hacı başka konu aç .Herkes yarışa katılacağı resimi son halini hazırlasın .Bu evdeki pc cafedeki pcdeki masaüstünle yarışmak isterim .Bu konuyu bir yarışmaya çevireyim dedim.
Resim Katılımları 17 Haziran Pazar 20.00'ye kadar devam edecek. Sonra 19 Haziranda Oylama başlayacak!
Başka konu açarsam bir daha katılmazlar. En iyisi sen mesajı değiştirHacı başka konu aç .Herkes yarışa katılacağı resimi son halini hazırlasın .Bu evdeki pc cafedeki pcdeki masaüstünle yarışmak isterim .
Başka konu açarsam bir daha katılmazlar. En iyisi sen mesajı değiştir
Bu ne beyaYarışma şeklinde olacaksa bunu duyurman lazım şu an kimse yarışma olduğunun farkında değil herhalde.
Yeni formatlandığı için benim gayet sıradan bir masaüstü var ama koyayım yine de.
1080p çözünürlüklü bir monitörde çok küçük görünüyormrt-06 post: 1387181' Alıntı:
Onun ayarı var hacı monitöre bağlayınca yakın mod var ona alıyorsun çok iyi oluyor zaten ben küçük bilgisayar seviyorum pişman değilim aynı fiyata büyük notebook vardı almadım netbook aldım pişman değilim.XanTier post: 1387190' Alıntı:1080p çözünürlüklü bir monitörde çok küçük görünüyor
Onun ayarı var hacı monitöre bağlayınca yakın mod var ona alıyorsun çok iyi oluyor zaten ben küçük bilgisayar seviyorum pişman değilim aynı fiyata büyük notebook vardı almadım netbook aldım pişman değilim.
1024.600 çözünürlük var. ( Max )
Mini Bilgisayarla hep bir ön yargı bak masaüstünde oyun var görmedin.
Küçük seven birisini de tanıdım Allah'a şükür
4'e katlıyorum seni neredeyse mübarek
Mini Bilgisayarla hep bir ön yargı bak masaüstünde oyun var görmedin.
mrt-06 post: 1387205' Alıntı:Mini Bilgisayarla hep bir ön yargı bak masaüstünde oyun var görmedin.
Crusader mi? Age of'un çakması
Stronghold Age Of'a bin, yüz bin basar ne diyorsun ayrıca Age Of'ta yüklü. Ayrıca Vice City, Call Of Duty 2 , Sims City 3000 ve Sims 1'de var.Stronghold oynuyorsun doğru yoldasın.