Yeni Sezonda Hangi Diziler Gün Birinciliklerini Kaybeder?

takas post: 1377336' Alıntı:
yazın alabileceği maksimum reytingler bu zaten kışın yükseleceği kesin ve dibe doğru giden my yi geçecektir öyle veya böyle
doksanların potansiyeli belli güneşi beklerken yeni sezonda kaldırılır
Pardon da potansiali belli derken? İkisi de çok yakın reytingler alıyor. Potansial 3 saat dizi çekmekse o çok belli.

Eğer Kanal D akıllılık yapıp Yalan Dünyayı Çarşamba yayınlarsa A/B`de 1.lik banko. :)

hee ben intikamın gün değiştireceğini düşünüyorum sezon finalinde 5 e kadar düşmüştü

- - - Ekleme - - -

EveN post: 1377345' Alıntı:
Pardon da potansiali belli derken? İkisi de çok yakın reytingler alıyor. Potansial 3 saat dizi çekmekse o çok belli.

Eğer Kanal D akıllılık yapıp Yalan Dünyayı Çarşamba yayınlarsa A/B`de 1.lik banko. :)
her mesaj döner dolaşır kanal d-yalan dünya-ab üçgenine gelir :( inşallah çarşamba olur da doksanlar bi şov yapar görürüz o zaman gerçeği yalanı :)

takas post: 1377346' Alıntı:
hee ben intikamın gün değiştireceğini düşünüyorum sezon finalinde 5 e kadar düşmüştü
Tatar da 2ye düşmüştü ama yaz nedeniyle diyordun. :(

İntikam A/B`de sadece son haftada 1. liği kaybetti. Niye gün değiştirsin ki. :)

- - - Ekleme - - -

takas post: 1377346' Alıntı:

- - - Ekleme - - -

her mesaj döner dolaşır kanal d-yalan dünya-ab üçgenine gelir :( inşallah çarşamba olur da doksanlar bi şov yapar görürüz o zaman gerçeği yalanı :)
Doksanlar 6 reytingi anca alıyor totalde. YD gelir bi 10 reytingle rahat alır zirveyi. 😉

EveN post: 1377350' Alıntı:
Tatar da 2ye düşmüştü ama yaz nedeniyle diyordun. :(

İntikam A/B`de sadece son haftada 1. liği kaybetti. Niye gün değiştirsin ki. :)
nasıl yani 6 aydır 1. mi oluyodu sadece diyo ya :kiki: tam 5 aydır vadi her hafta 2 ye katlıyo özetiyle yarışıyo intikam ab grubunda da 4 kez mi ne virgül farkıyla geçmişti kalan tüm haftalar arkamızdan izliyodu intikam sadeceymiş :d

- - - Ekleme - - -

10 mu :kiki: oha :kiki: 3 alıyodu en son ne 10 u :D

takas post: 1377353' Alıntı:
nasıl yani 6 aydır 1. mi oluyodu sadece diyo ya :kiki: tam 5 aydır vadi her hafta 2 ye katlıyo özetiyle yarışıyo intikam ab grubunda da 4 kez mi ne virgül farkıyla geçmişti kalan tüm haftalar arkamızdan izliyodu intikam sadeceymiş :d
Evet son zamanlarda zirveye yerleşti ve son hafta kaybetti. A/B`de yine 1. olacağız. :)

Aşkı Memnu gibi 2. sezonunda totali de alabiliriz. 😉

- - - Ekleme - - -

takas post: 1377353' Alıntı:

- - - Ekleme - - -

10 mu :kiki: oha :kiki: 3 alıyodu en son ne 10 u :D
Totali kastetmedim zaten totalde 5-6`ya yükselir A/B`de 10 reytingi geçer reziyonlarla.

Ayrıca 3 diyorsun da sezon finalinde 2 alır dedin 4.37 aldı. :( Tatardan daha fazla. Tatar Totoşta 2 alınca yaz oluyor Yalan Dünya 4.37 alınca kış oluyor. :(

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]06.06.2013[/TD]
[TD]20:38:02[/TD]
[TD]23:39:55[/TD]
[TD]1201[/TD]
[TD]3314[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]INTIKAM
[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]06.06.2013[/TD]
[TD]20:35:07[/TD]
[TD]23:38:54[/TD]
[TD]592[/TD]
[TD]1641[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

durum buydu en son :) yalnız unuttuğun bişey var agb yok :(

- - - Ekleme - - -

EveN post: 1377356' Alıntı:
Evet son zamanlarda zirveye yerleşti ve son hafta kaybetti. A/B`de yine 1. olacağız. :)

Aşkı Memnu gibi 2. sezonunda totali de alabiliriz. 😉

- - - Ekleme - - -

Totali kastetmedim zaten totalde 5-6`ya yükselir A/B`de 10 reytingi geçer reziyonlarla.

Ayrıca 3 diyorsun da sezon finalinde 2 alır dedin 4.37 aldı. :( Tatardan daha fazla. Tatar Totoşta 2 alınca yaz oluyor Yalan Dünya 4.37 alınca kış oluyor. :(

yalan dünya kışın 10 aldı ben mi 3 aldı dedim adamlar kışında 3 alıyo tatar 6 yı bile geçmişti yeni dizi olmasına rağmen :(

takas post: 1377359' Alıntı:
[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]06.06.2013[/TD]
[TD]20:38:02[/TD]
[TD]23:39:55[/TD]
[TD]1201[/TD]
[TD]3314[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]INTIKAM[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]06.06.2013[/TD]
[TD]20:35:07[/TD]
[TD]23:38:54[/TD]
[TD]592[/TD]
[TD]1641[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

durum buydu en son :) yalnız unuttuğun bişey var agb yok :(

- - - Ekleme - - -

yalan dünya kışın 10 aldı ben mi 3 aldı dedim adamlar kışında 3 alıyo tatar 6 yı bile geçmişti yeni dizi olmasına rağmen :(
Tatar bi hafta 6`yı geçti sonra devamlı düşüş yaşadı demekki beğenilmedi apar topar sezon finali yaptı. Başlamaya da bilir. Yalan Dünya da ilk sezonunda totalde 8 reyting alıyordu ne var bunda? Bu sezon da A/B`de yaklaşık 10 reyting almıştı.
Yalan Dünya`nın 3 reyting aldığı dönemler 70 dakikalık bölümleri olan dönemdi. 20.00`de başlar 21.30`da biterdi dolayısıyla 3 reytinge düşmüştü bi ara. Ama sonra tekrar yükseldi. Neticeye bakalım. Vadi ve İntikamın sezon finalini gösteriyorsan Yalan Dünyanın da sezon finali reytinglerini göster Tatarın da.

Yalan Dünya ne kadar yükselse de hiçbir gün zirve şansı yok bence. Ben olsam kaybedeceğim kesin olan güne yerleştiririm. Çünkü hangi gün olursa olsun Yalan Dünya çok kötü gitmez A/B'de.

Doksanlar yeni sezonda da başarılı olacaktır ama zirve şansı pek yok gibi.

Güneşi Beklerken yaz dizisi kışın zaten PT1'de olmaz. PT2'de bir süre gider ama sezon sonunu tamamlaması sürpriz olur...

EveN post: 1377365' Alıntı:
Tatar bi hafta 6`yı geçti sonra devamlı düşüş yaşadı demekki beğenilmedi apar topar sezon finali yaptı. Başlamaya da bilir. Yalan Dünya da ilk sezonunda totalde 8 reyting alıyordu ne var bunda? Bu sezon da A/B`de yaklaşık 10 reyting almıştı.
Yalan Dünya`nın 3 reyting aldığı dönemler 70 dakikalık bölümleri olan dönemdi. 20.00`de başlar 21.30`da biterdi dolayısıyla 3 reytinge düşmüştü bi ara. Ama sonra tekrar yükseldi. Neticeye bakalım. Vadi ve İntikamın sezon finalini gösteriyorsan Yalan Dünyanın da sezon finali reytinglerini göster Tatarın da.

vadi ve intikam aynı gün aynı saatte bire bir kapışıyolar fark ortada :) yd nerde tatar nerde tatar ramazan daha 9 bölüm olmuş sezonun ortası başlamış ve müthiş kalitesiyle büyük beğeni kazanmıştır kimse sorarsan sor izleyen herkes hayran kaldı tatara
reytingleri de gayet iyi tns de 6 almak yeni bir dizi için çok iyi p2 den p1 gelişi falan daha oturmadı dizi yd sezon boyunca 3-4 arasında gidip geldi 7-8 aldı da ben mi yalan atıyorum
ben vadi-intikamın sezon finalini koydum istersen sezon başını falan da koyarım vadinin 15-16 aldığı intikamın 7-8 aldığı zamanlar o fark hiç azalmadı zaten :wink:

Yalan Dünya ne kadar yükselse de hiçbir gün zirve şansı yok bence. Ben olsam kaybedeceğim kesin olan güne yerleştiririm. Çünkü hangi gün olursa olsun Yalan Dünya çok kötü gitmez A/B'de.

Doksanlar yeni sezonda da başarılı olacaktır ama zirve şansı pek yok gibi.

Güneşi Beklerken yaz dizisi kışın zaten PT1'de olmaz. PT2'de bir süre gider ama sezon sonunu tamamlaması sürpriz olur...
Bence tekrar Cuma'ya geçse A/B`de zirveyi alabilir. Hatta Çarşamba da alabilir artık.

Gülse illa ki değişiklikler yapacaktır. Eğer eski gününe kaydırılırsa tekrar yükselişe geçer takviyelerle. Bu sezon A/B`de 10 reytinge kadar dayanmıştı Cuma, totalde ise 5.52 reyting almıştı. Tam bu rakamları alar almaz hemen Pazartesiye kaydırıldı. :)

pazartesi karadayı zirveyi alır
salı fatih gelirse alır
çarşamba my zirveyi kaybeder
perşembe açık ara vadi alır
cuma karagül zirveyi kaybeder
haftasonu yine acunun

o dediğin takviyeleri sadece yd yapmıyo herkesin kendine göre planları ve stratejileri var ayrıca o kadar iyiydi neden yükseltemedi istisnalar dışında 3-4 aldı hep arada 5

takas post: 1377375' Alıntı:
vadi ve intikam aynı gün aynı saatte bire bir kapışıyolar fark ortada :) yd nerde tatar nerde tatar ramazan daha 9 bölüm olmuş sezonun ortası başlamış ve müthiş kalitesiyle büyük beğeni kazanmıştır kimse sorarsan sor izleyen herkes hayran kaldı tatara
reytingleri de gayet iyi tns de 6 almak yeni bir dizi için çok iyi p2 den p1 gelişi falan daha oturmadı dizi yd sezon boyunca 3-4 arasında gidip geldi 7-8 aldı da ben mi yalan atıyorum
ben vadi-intikamın sezon finalini koydum istersen sezon başını falan da koyarım vadinin 15-16 aldığı intikamın 7-8 aldığı zamanlar o fark hiç azalmadı zaten :wink:
Sezon boyunca 4-5-6 reyting arasında gidip geldi. Dediğim gibi 8 bölüm 70 dakikaya düştü o zaman 3 reytinge düştü bi de yılbaşında etti 9 kere 3 reytinge düştü. Kalan 24 bölüm 4-5-6 reyting arası aldı. 6 reytinge ulaşamadı ama 5-6 arası aldı.

Tatar 9 bölüm oynadı ve sezon finaliyle 2 reyting aldı. Yeni sezona herkes unutur diziyi. Ocak ayına kadar sürmesi büyük sürpriz olur. :)

İlk bölümüyle 6 aldı da ne var yani? YD da ilk bölümünde 6 aldı sonra 8`e kadar yükseldi. Tatar 2ye düştü ama. 😉 Yükselmesi tek kelimeyle imkansız.

Bence tekrar Cuma'ya geçse A/B`de zirveyi alabilir. Hatta Çarşamba da alabilir artık.

Gülse illa ki değişiklikler yapacaktır. Eğer eski gününe kaydırılırsa tekrar yükselişe geçer takviyelerle. Bu sezon A/B`de 10 reytinge kadar dayanmıştı Cuma, totalde ise 5.52 reyting almıştı. Tam bu rakamları alar almaz hemen Pazartesiye kaydırıldı. :)

Geçen sene Cuma A/B bakımından çok boştu. Bu sene o boşluğu bırakacaklarını pek sanmıyorum. Çarşamba günü de Pazartesi kadar olmasa da zor bir gün. Muhteşem Yüzyıl her ne kadar zayıflasa da Yalan Dünya'ya zirveyi vereceğini hiç sanmam. Komedi açısından A/B'si de güçlü olan bir Doksanlar olacak karşısında. Bence Yalan Dünya için en ideal gün Cuma olur ama o zaman da totali alamaz.

fatih dizisi salıya gelirse rahat zirveyi alır bence salı günü biü o kadar güçlü değil

şu an için gelen güçlü bir dizi yok o yüzden pek değişiklik olmaz yarışmalardan x factor çarşamba-perşembe dışında şansı var :)

pazartesi: karadayı güçlü ama diğer kenan dizileri gibi düşebilir senaryodan 2.sezon
salı: biü şu an için lider gözüküyor ama kanal d fatih ile alır rahat şekilde star da kıvanç ya da serenayın dizisiyyle geçebilir
çarşamba: doksanlar boş günlerde 5 alıyor yeni sezonda şansı yokkanal d merhamet ile devam ederse my zorlanmaz
perşembe: intikam kadrosuna yeni gelecek isimlerle ab yi alır bu sene çok ölüm var dizide totali de artar
cuma: karagül iyi gidiyor ama bu tarz dizilerde senaryo erken tükenir o yüzden as ya da yeni bir dizii yine öne geçebilir
cumartesi-pazar: bbeb bitti gibi acun kaybetmez herhalde

takas post: 1377380' Alıntı:
o dediğin takviyeleri sadece yd yapmıyo herkesin kendine göre planları ve stratejileri var ayrıca o kadar iyiydi neden yükseltemedi istisnalar dışında 3-4 aldı hep arada 5
Gülse 2. sezon için bir şey planlamadı çünkü. Kendi de düşüşün farkında. 3. sezona illa i bomba gibi giriş yapacaktır. Tıpkı Avrupa Yakası gibi. :)

tatar ilk bölümüyle 6 almadı 5-6 ya da 7.bölümünde aldı kim unutacak yav millet balık hafızalı mı bi fragmanla herşey hatırlanır mantığa bak unuturlarmış :kiki: yalan dünya 6 almadığı halde 4-5-6 diyosun objektifliğe gel :D kaç kere 5 almış 6 yı bırak kaç kere 5 almış :D

Geçen sene Cuma A/B bakımından çok boştu. Bu sene o boşluğu bırakacaklarını pek sanmıyorum. Çarşamba günü de Pazartesi kadar olmasa da zor bir gün. Muhteşem Yüzyıl her ne kadar zayıflasa da Yalan Dünya'ya zirveyi vereceğini hiç sanmam. Komedi açısından A/B'si de güçlü olan bir Doksanlar olacak karşısında. Bence Yalan Dünya için en ideal gün Cuma olur ama o zaman da totali alamaz.
Kanal D için tek çıkış noktası Cuma 20.00`ye Yalan Dünyayı koymak, 23.00`e de Arka Sokakları. Böylece hem totalde, hem A/B`de güçlü bir dizisi olur Cumaları. Ayrıca Cuma PT2`de Arka Sokakların biraz da olsa A/B`si yükselir. Çünkü, geç saatte yayınlanan dizilerin A/B`leri hiç düşük olmuyor.

Cuma dolu olsa bile A/B`de Yalan Dünyayı devirmek zordur. Bu sene Pazartesi bile Acuna kafa tuttu. Cuma Acundan güçlü bir A/B yapımını kimse getirmez çünküŞ her kanalın Cuma dizisi var. Yeni bir dizi gelmez gibi.

doksanlar boş günde 5 alıyo denmiş hangi boşluk çok merak ediyorum o arkadaş bi açıklarsa :D yaz sıcağına rağmen aldığı bu oranlarla kışın napar acaba demesi lazımdı :)