Yeni Sezonda Hangi Diziler Gün Birinciliklerini Kaybeder?

S.G.A.T. post: 1377570' Alıntı:
Kavak Yelleri gibi diyorsan tabi o tarz da bütün dizileri uaztılıabilirama izlenmesi zor:)
Bence Kavak Yellerinden bin kat daha iyi bu dizi.

EveN post: 1377578' Alıntı:
Bence Kavak Yellerinden bin kat daha iyi bu dizi.
Kavak Yelleri iyi kötü 5 yıl sürmüştü.tabi ki kısa vadede daha iyi gözükebilirama genel olarak katılmıyorum:)

Karadayı her türlü yine zirvede olur Kenan'dan kaynaklanan bir şey değil bence bu senaristler harika yazıyor...Kadınların butün dizileri iyi reyting alıyor ve genelde düşmüyor ve yine düşmez...Ancak Fatih dizisi Pazartesi olursa düşer...

Muhteşem Süleyman Koltuğunu kaybeder bu sezon...Yerine kim geçer hiç fikrim yok...Ama Doksanlar olmaz...

Cuma Karagül zirveyi Fox'un yanlış stratejisiyle belki kaybeder ama onun dışında Totalde 1. garanti hatta Ab'de de

Cumartesi pazar Acun'un olur...

programalrın günleri belli olduktan sonra:
şu anki tabloda pazartesi en belirsiz gün karadayı-fatih-yst 3 ünün de şansı var :D
salı biü totali alır hde gibi saçmalamazsa (15 ay hamilelik vb.) ab de kayıp ve ben o nu çok sevdim ilk bölümlerde zirvede yer alır star ne koyacak bakalım :D
çarşamba my ilk bölümler transferler etkisiyle zirveyi kaptırmaz doksanalr yeni sezon başlamadan bitti çok sıkıcı bir dizi bence aşk dizisi senaryosuna göre ya ab de ya totalde my yi baya zorlar gibi
perşembe star iddialı bir iş koymadı intikam bu transferlere anca ab de yarışır kvp de poalt ölmeyeceğine göre liderlişği devam eder
cuma çalıkuşu dila hanım ve hs yi bitirir bence tatar ramazan yeni transferler etkşisiyle ya biter ya en az 2 reyting artar kestirmesi zor karagül senaryoyu bozmazsa totali kaybetmez ab de çalıkuşu geçebilir medcezir de ab de iyi gider
haftasonu x factor iyi gidebilir acundan sıkılanlar yönelebilir yarışmaya ama acun 2 oyunla zirveyi alır

Pazartesi - Karadayi Carsamba - Muhtesem Yüzyil Persembe - Kurtlar Vadisi Pusu zirveyi kaybetmez... Diger günlerde hersey olabilir...

Yeni sezonda gün zirvelerini kaybedecek diziler Benim Hala Umudum Var Benim İçin Üzülme Arka Sokaklar kaybeder zirve durumlarını. Tabi Arka Sokaklar da hiçbir şey belli olmaz. :D