xBUGRAx
Süper Emekli
çocuklarduymasın post: 1372859' Alıntı:Transformers1 mi 2 mi ?
Bebek işini koymuşlar İnşallah oynar efsandtakas post: 1372928' Alıntı:show bu kafayla bi yere varamaz hani her gün 23.15 de deli yürek vardı nerde açıyoz yok işe bak seyirciyi aptal yerine koyuyolar
- - - Ekleme - - -
1568468486 kez tekrarı yayınlanmış türk tv sinin en efsane işlerinden unutulmaz film hababam sınıfını dünkü vasat dizilerle karşılaştırıp reklamsız gitti az reklama girdi falan diyenler var yazık...![]()
![]()
Bebek işini koymuşlar :takas post: 1372928' Alıntı:show bu kafayla bi yere varamaz hani her gün 23.15 de deli yürek vardı nerde açıyoz yok işe bak seyirciyi aptal yerine koyuyolar
- - - Ekleme - - -
1568468486 kez tekrarı yayınlanmış türk tv sinin en efsane işlerinden unutulmaz film hababam sınıfını dünkü vasat dizilerle karşılaştırıp reklamsız gitti az reklama girdi falan diyenler var yazık...![]()
![]()
Arkadaşlar Deli Yürek'in saati Perşembe ve Pazar günleri haricinde saati PT3'e alındı şuan için haftaya büyük ihtimal saati değişir.
@takas , @çocuklarduymasın
Show TV Deli Yürek'i yayınlıyor diye Twitter'dan bin tane laf söyleyen şahısları kınıyorum ayrıca.
çocuklarduymasın post: 1373030' Alıntı:Sağolasın kardeş bilgilendirdiğin için.Bence çok daha iyi olmuş.Teravihten gelince az buçuk birşey kaçırıyordum.
takas post: 1373035' Alıntı:ne daha iyisi aga o saatte nasıl izlicez
- - - Ekleme - - -
cevap veremeyince konuyu vadiye getirmek![]()
![]()
alıştık artık
Arkadaşlar Deli Yürek'in saati Perşembe ve Pazar günleri haricinde saati PT3'e alındı şuan için haftaya büyük ihtimal saati değişir.
@takas , @çocuklarduymasın
Show TV Deli Yürek'i yayınlıyor diye Twitter'dan bin tane laf söyleyen şahısları kınıyorum ayrıca.