16 Temmuz 2013 Salı Reyting Sonuçları

Bu orana reklam yakışır mı be? Bu orandan sonra reklam verilir mi? Bırakın 7`yi görsün şu dizi! :(

Doksanlar gibi sadece sonda reklam verin. :(
Sorun değil. Korkak dizi izleyeceğime izlemem daha iyi. 22:00'da başlarsa sonuna kadar reklam vermez artık inşallah. :)

EveN post: 1372734' Alıntı:
Bu orana reklam yakışır mı be? Bu orandan sonra reklam verilir mi? Bırakın 7`yi görsün şu dizi! :(

Doksanlar gibi sadece sonda reklam verin. :(

doksanlarda reklam vermeye başlar geçen bölüm zaten başta 1 tane ve sonda 2 tane reklam verdi

SBT ve TNS'ye bakınca 35 dakika reklam oluyordu. Senin dediğin gibi olsaydı -izlemediğim için bilmiyorum- Reyting şirketleri başlangıç saatini erkene almazlardı.
Ben sisteme bakmam. İki Dünya Arasəndayı bilmem hangi diziyle karıştırdılar. Ben kanıtlarla konuşurum. Toplamda 15 dakika reklam verdi. Büyük ihtimalle baştaki özetteki reklamı da yeni bölüme katmışlar. Yarın aynısını Güneşi Beklerkende de görebilirsin. Reklam bitti 1 dk sonr yeni bölüm başladı. Yeni bölüm reklamı saymış olabilirler.

mhmt53 post: 1372742' Alıntı:
doksanlarda reklam vermeye başlar geçen bölüm zaten başta 1 tane ve sonda 2 tane reklam verdi
İşte o başta verdiği reklamı Güneşi Beklerken de verdi. O yeni bölüm sayılmıyor. Özetin bitimine 1-2 dk verilmiş reklam da özet reklamıdır.

Yeni bölümün içinde 1dk`lık ve sonda 14 dk`lık reklam verdi.

Sbt yine uçmuş oranlar biraz abartılmış gibime geldi...

3'ün altında reyting alan kanal yok...
:😕:

EveN post: 1372747' Alıntı:
İşte o başta verdiği reklamı Güneşi Beklerken de verdi. O yeni bölüm sayılmıyor. Özetin bitimine 1-2 dk verilmiş reklam da özet reklamıdır.

Yeni bölümün içinde 1dk`lık ve sonda 14 dk`lık reklam verdi.

4 DOKSANLAR ATV 21:00:24 02:11:53 ve dizi 23.55de bitmiş başta 15 dakka arada 1 dakka ve 2 tanede ayrı reklam verdi zaten buda yeni dizi için normal reklam süresi

mhmt53 post: 1372753' Alıntı:
4 DOKSANLAR ATV 21:00:24 02:11:53 ve dizi 23.55de bitmiş başta 15 dakka arada 1 dakka ve 2 tanede ayrı reklam verdi zaten buda yeni dizi için normal reklam süresi
Az önce de dedim. İki dünya arasındayı karıştıran doksanları da karıştırır. Son özet reklamını da saymışlar çünkü bitmeden 2 dk önce verdiler. Yarın Güneşi Beklerkene de aynısını yaparlar.

#ZeynepveKerem 1258 Tw, 2266 Rt ve 1314 kullanıcı katılımı ile 22.33'da TT Listesinde 1. sırada.

Yine reklam verdi. Tam 7 reytinge yaklaşacak reklam veriyor. Barı 22.45`i bekleseydin, gitti 22.40`ta reklam verdi. Özetle beraber 4 kuşak reklam oldu.

- - - Ekleme - - -

@mrt-06 Cimbom da seyrediyor. :D