EveN post: 1372710' Alıntı:
1.reklam yenı bolum
EveN post: 1372710' Alıntı:
Evet yeni bölümün ilk reklamı 21:46.Μαнoni post: 1372712' Alıntı:1.reklam yenı bolum
2. reklam. Başlamadan 1 dakika önce de reklam verdi. İzliyorsun galiba.Μαнoni post: 1372712' Alıntı:1.reklam yenı bolum
2. reklam. Başlamadan 2 dakika önce reklam verdiler o da yeni bölüm sayılır.denizz19 post: 1372716' Alıntı:Evet yeni bölümün ilk reklamı 21:46.
İlk dakikayı kaçırdım sanırım o halde onu görmemiştim.EveN post: 1372717' Alıntı:2. reklam. Başlamadan 1 dakika önce de reklam verdi. İzliyorsun galiba.
- - - Ekleme - - -
2. reklam. Başlamadan 2 dakika önce reklam verdiler o da yeni bölüm sayılır.
2. reklam. Başlamadan 1 dakika önce de reklam verdi. İzliyorsun galiba.
- - - Ekleme - - -
2. reklam. Başlamadan 2 dakika önce reklam verdiler, o da yeni bölüm sayılır.
EveN post: 1372717' Alıntı:2. reklam. Başlamadan 1 dakika önce de reklam verdi. İzliyorsun galiba.
- - - Ekleme - - -
2. reklam. Başlamadan 2 dakika önce reklam verdiler o da yeni bölüm sayılır.
aynen katılıyorum
Doksanlar'ı savunmuyorum. Not düşüyüm de.
Doksanlar'da olunca o reklam sayılmıyodu ama. Sondaki de sayılmıyodu. Şimdi ne değişti?
Aga profilini bi bak istersençocuklarduymasın post: 1372723' Alıntı:Seksenler çok güzel
işaretini koyarak zaten şaka amaçlı mesajı yazdığımı belirttim.
Doksanlar'ı savunmuyorum. Not düşüyüm de.
Doksanlar'da olunca o reklam sayılmıyodu ama. Sondaki de sayılmıyodu. Şimdi ne değişti?
Bu orana reklam yakışır mı be? Bu orandan sonra reklam verilir mi? Bırakın 7`yi görsün şu dizi!21:30 - 21:45 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) KANALD: 6.77 2) STAR: 4.16 3) ATV: 3.77 4) SMNYL TV: 3.34 5) SHOW: 3.05
Ne biterkeni be ortadada reklam verdiEveN post: 1372732' Alıntı:işaretini koyarak zaten şaka amaçlı mesajı yazdığımı belirttim.
Doksanlar yeni bölümün içinde sadece biterken reklam verdi ama Güneşi Beklerken özetin içinde iki kuşak yeni bölümün içinde bir kuşak reklam verdi. Bir de bitince verecek herhalde. Doksanlardan daha cesaretli.
kvp post: 1372728' Alıntı:Aga profilini bi bak istersen
işaretini koyarak zaten şaka amaçlı mesajı yazdığımı belirttim.
Doksanlar yeni bölümün içinde sadece biterken reklam verdi, ama Güneşi Beklerken özetin içinde iki kuşak, yeni bölümün içinde bir kuşak reklam verdi. Bir de bitince verecek herhalde. Doksanlardan daha cesaretli.