FF mrt-06

Yakamoz-Asi post: 1370713' Alıntı:
Editör oldugundan önce daha kaliteli konular actigini düsünüyorum mesela @mrt-06

Show TV dedik mi akan sular duruyor sende. Kanal fanatigisin yani :)

Diger türlü iyi birisin. TVen kanali kurucususun bircok yarisma programi yapiyorsun.
Mübarek nasıl bir cümle yazmışsın duygudan duyguya soktun. :D :D

Aslında doğru tesbitler Show TV yaşamımın bir parçası.

Kaliteli konu açmıyor muyum artık? :T :T :( :(

- - - Ekleme - - -

kvp post: 1370714' Alıntı:
Açtığı konular güzel olan kendine ait yarışmaları olan değerli bir üyemiz
Sağolasın aga. Sende değerlisin.

mrt-06 post: 1370723' Alıntı:
Mübarek nasıl bir cümle yazmışsın duygudan duyguya soktun. :D :D

Aslında doğru tesbitler Show TV yaşamımın bir parçası.

Kaliteli konu açmıyor muyum artık? :T :T :( :(

Ben öyle birsey yazdim mi? :D
"Daha kaliteliydi önceden" yazdim. Bu demek olmuyor ki suan kalitesiz :D

Ben öyle birsey yazdim mi? :D
"Daha kaliteliydi önceden" yazdim. Bu demek olmuyor ki suan kalitesiz :D
10.000'ler kulübüne bir gireyim o zaman göreceksiniz konularımı değişik hedeflerim var. :D :D

Yine de açıkca görüşünü belirttiğin teşekkürler Ömer abi.

Son düzenleme:
Show TV hayranı. Bazen beni yaptığı yorumlarla alt üst eden ve sinirimi bozup darma dağan yapan bir üyedir kendileri. :GDG:

Açtığı konular ciddi olsa da kendisinin içine kattığı yorumlar çoğu zaman komik olabiliyor. Birde renk tutkunu bir arkadaşımız. Her rengi konularında kullanmadan açmak istemiyor sanırım... :F

İyi birisi diğer kanal fanatiklerine göre daha anlayışlı olması yönünden sevdiğim bir üye. :)

Show TV hayranı. Bazen beni yaptığı yorumlarla alt üst eden ve sinirimi bozup darma dağan yapan bir üyedir kendileri. :GDG:

Açtığı konular ciddi olsa da kendisinin içine kattığı yorumlar çoğu zaman komik olabiliyor. Birde renk tutkunu bir arkadaşımız. Her rengi konularında kullanmadan açmak istemiyor sanırım... :F

İyi birisi, diğer kanal fanatiklerine göre daha anlayışlı olması yönünden sevdiğim bir üye. :)

Yorumların için teşekkürler Esra. :)

Şimdi sende yazınca bende cevap veriyorum senin mesajlarında ara sıra beni yıkıyor hatta verecek cevap bulamıyorum biz böyle gideriz herhalde forumda olduğumuz sürece. :F

Şimdi açık konuşayım bende isterim konuyu kısa tutup açıkca yazıyım ama 50 kelime istendiği için araya bi şeyler katabiliyorum renk'e gelince temel 5 rengim var onları ara sıra kullanırım ama koyularını. :D

Ama bir şeye daha sevindim en azından Show TV'yi ara sıra da eleştirdiğimi anlamışsın o beni sevindirdi. :D

Ciddi misiniz @dizi kolik @mrt-06 Atacan harbi Show TV'yi mi elestiriyor? 😱

S.G.A.T. post: 1370762' Alıntı:
güzel insan
Shovv`cu kardeşim
kaliteli adam
nasıl söylesem adam gibi adam
Atacan
Vaysss ne diyim şimdi bu cümlelere çok teşekkür ederim. İyi ki varsın.

Sizin yorumunuz yok merak ettim şimdi. :D
@OzaN @darksaal @RüzgarGülü

- - - Ekleme - - -

Ayrıca diğer arkadaşlardan da yorum bekliyorum.

1.si samimi bi arkadaş böyle adamları çok severim-show tv fanı.her ne kadar kanal fanatikliğini doğru bulmasamda adam seviyo napalım yani inkar etmiyo hiç değilse bazıları gibi
konuları on numara zaten fazla da söze gerek yok :D

Konuya girip çıkan ama cevap yazmayan ve hiç anlam veremediğim bir zamanda cevap yazması ha bu birtek kendi konularına :D :D @mrt-06

RüzgarGülü post: 1379351' Alıntı:
Konuya girip çıkan ama cevap yazmayan ve hiç anlam veremediğim bir zamanda cevap yazması ha bu birtek kendi konularına :D :D @mrt-06
Sıra ile cevaplama sistemin var o sebeple. Böylece herkes ile daha çok görüş almış oluyorum.

Son düzenleme: