XanTier post: 1392922' Alıntı:İtiraf ediyorum; ilk geldiği zamanlar yani ilk 2-3 ayda hiç sevmezdim çoğu mesajına da irite olurdum. 😱😱
Sağolasın agam çok teşekkür ederim mesajın gözümden kaçmış.1.si samimi bi arkadaş böyle adamları çok severim-show tv fanı.her ne kadar kanal fanatikliğini doğru bulmasamda adam seviyo napalım yani inkar etmiyo hiç değilse bazıları gibi
konuları on numara zaten fazla da söze gerek yok![]()
Sağolasın agam ne sevilmeyen biriymişim ilk zamanlar.Önceden hiç sevmezdim ama şimdi sevdiğim bir üyedir kendisi
Teşekkürler Emre bence de çok ortak yönümüz var özellikle eski oyunları seviyoruz. @XanTier tam tersi mesela insan Stronghold'u bilmez mi.Sevdiğim bir arkadaşım.Çok konuşmuyoruz ama bence çok ortak yönümüz var.
![]()
Çok teşekkür ederim Umut seninle sohbet etmek gerçekten çok keyifli umarım daim olur.Öve öve bitmeyecek bir arkadaşım.Forumun olmazsa olmazıdır @mrt-06
Bir çok ortak noktam var.Muhabbetide çok keyiflidir.
Çok az bekleseydi ben uplayacaktım konuyu.![]()
Hep böyle diyorsun isbat var mı yok.Saçma yazım hatalarının üstadı![]()
Az alışkanlığıHep böyle diyorsun isbat var mı yok.![]()
Ben bilgisayar değilim olur 2 , 3 hata.Az alışkanlığı
Daha dün yaptın işteMentol de var
![]()
Gurur duyarım.pis totalci orçonun ff şubesi![]()
Sağolasın agam.İlerde mod olarak göreceğimiz bir üye![]()
Reyting konusunda bulduğun hatalar hata sayılmaz sen gereğinden fazla virgül kullanmışsın.Maşallah Maşallah
O beni de rahatsız ediyordu başından beri![]()
Reyting konusunda bulduğun hatalar hata sayılmaz sen gereğinden fazla virgül kullanmışsın.![]()
@xemrexxx başlık?![]()
Reyting konusunda bulduğun hatalar hata sayılmaz. Sen gereğinden fazla virgül kullanmışsın.![]()
xemrexxx, başlık?![]()