2013 En Favori Dizi 2013 | Büyük Final | Kurtlar Vadisi Pusu vs Karadayı

Hangisi sizin favoriniz?

• Kurtlar Vadisi Pusu (ATV)

Oy: 31 56.4%
  • Karadayı (ATV)

Oy: 24 43.6%

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.si ben moderatör olmak gibi bir niyette değilim öyle bir çabam yok. 2.si kışkırtıcı bir mesaj yok ortada. Tebrik ettim ve iyi oy topladınız dedim. Keşke daha az oy toplasaydınız dedim. Nesi kışkırtıcı bunun. :)
ben yanlış anladım o zaman:)

Yorumlar çok güldürdü gönüllerin birincisiymiş Revan sen zaman Karadayı izledin de Kenanın resmini koymuşsun Yalan Dünya finale çıksa atmayacağın takla kalmazdı herhalde. :F

Yorumlar çok güldürdü gönüllerin birincisiymiş Revan sen zaman Karadayı izledin de Kenanın resmini koymuşsun Yalan Dünya finale çıksa atmayacağın takla kalmazdı herhalde. :F

Bir haftadır Karadayı izliyor zaten :D Daha önceden söylemişti başlayacağını.
2. dediğine katılıyorum 😱

Ben temmuz başında izlemeye başladım, şu an 15ci bölümdeyim. Komik mi geldi sana anlamadım. Her gün 2-3 bölümü birden izliyordum. Vadiden daha kaliteli olduğu kesin ve net.

- - - Ekleme - - -

Yalan Dünya ile Karadayı karşılaştı zaten @WesTxCoasT takla atacak olsam orda atardım. Herkes biliyor orda ne yazdığımı. @Yakamoz-Asi de @XanTier de.

Kaça kaç sonuç?

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

müthiş bir fark atmışız :d karadayıya oy atanların %75 i diziyi izlemiyo izleyenler vadiciler zaten :d vadiye atanların %70 i karadayı izliyo vadi karşıtlarının karadayıya atmasına rağmen büyük fark yedi doğal olarak :D şampiyon olmak bizim işimiz :d

İzlemeye başlaman güzel Revan aynı yorumları Yalan Dünya ile karşılaşırken yapsaydın ve oyunu Karadayıya atsaydın objektif olduğunu kabul ederdim. 😉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...