yakamoz sana saygım sonsuz ama bikaç şey söylemek istiyorum;
1.kimse sana biz karadayıcıyız falan demedi ki bende dahil.ben bugğne kadar onlarca dizi izledim karadayıda bunlardan sadece biri şuan da yayınlanan diziler arasında en sevdiğim dizilerden biri ve her hafta kaçırmadan izliyorum evdee de izletiyorum ama ben ve diğer arkadaşlar vadiciyiz açık ve net.10 yıldır bağımlısı olduğumuz çocukluğumuzun gençliğimizin efsanevi fenomen dizisidir kurtlar vadisi hiçbir diziyle en ufak şekilde kıyaslama yapmam ki karadayı da dahil...
burda vadiyi kötüleyen mesajları beğeniyosun sana yakışıyo mu aga revandan çok daha fazla karadayıyı izledim ve severim ve hepinizden çok daha büyük bir kenan imirzalıoğlu hayranıyım buna emin olabilirsin
karadayının karşısında vadi var diye karadayıya atanlar daha dün karadayıyı kötülüyo bizde onlarla tartışıyoduk hatırlatayım dedim ki yarın biri karadayıya laf söylerse karşısında yine ben olurum tartışırım her türlü ama konu vadi ise gerisi teferruattır...
oylamada öndeyiz kazanırız inşallah kaybedersekte sorun değil karadayı da sevdiğimiz bir dizi ama vadinin kazanması için gereken herşeyi yaparım çünkü ben çok büyük bi kurtlar vadisi hayranıyım.