2013 En Favori Dizi 2013 | Büyük Final | Kurtlar Vadisi Pusu vs Karadayı

Hangisi sizin favoriniz?

• Kurtlar Vadisi Pusu (ATV)

Oy: 31 56.4%
  • Karadayı (ATV)

Oy: 24 43.6%

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence karadayı

Eğer yarışma gerçekten adaletliyse Karadayı kazanmalı. Gerçi finale Kurtlar Vadisi Pusu ile kalması bir nevi adaletin olmadığını gösterir o yüzden Vadi kazanırsa şaşırmamak gerekir. :)

- - - Ekleme - - -

Daha dur daha efsane olamadı 1 sezoncukla efsane olunsaydı...
Efsane olmak için sezon sayına bakmak gerekmez. O zaman Arka Sokaklar king.

Rakibini kücümseyeni dokuz köyden kovarlar.. :)

Bakiyorum da bazilari isine geldigi zaman Karadayi'ci oluyor, isine gelmedigi zaman olmuyor. Ilginc. Not ediyorum bunlari. Gün gelince hatirlatacagim 😉

Eğer yarışma gerçekten adaletliyse Karadayı kazanmalı. Gerçi finale Kurtlar Vadisi Pusu ile kalması bir nevi adaletin olmadığını gösterir o yüzden Vadi kazanırsa şaşırmamak gerekir. :)

- - - Ekleme - - -

1-O senin düşüncen
2-Sezon sayısına bakılır.Reytinglerine de bakılır.Örneğin Vadi.10 senedir zirvede

- - - Ekleme - - -

Rakibini kücümseyeni dokuz köyden kovarlar.. :)

Bakiyorum da bazilari isine geldigi zaman Karadayi'ci oluyor, isine gelmedigi zaman olmuyor. Ilginc. Not ediyorum bunlari. Gün gelince hatirlatacagim 😉

Benim sevdiğim diziler şu şekilde:
1 Vadi
2 Seksenler
3 Huzur Sokağı
4 Karadayı
5 Tatar Ramazan

Vadinin karşısına kim gelirse gelsin Vadiye veririm.Karadayının karşısına Seksenler veya Huzur Sokağı gelse onlara veririm.Önceki turlarda Karadayıya atmadım mı attım.Ama Vadi gelince işler değişti.Hem benim Karadayıyı küçümsediğim de yok.İnsan sevdiği diziyi nasıl küçümser ki

- - - Ekleme - - -

30 oyu geçersek Şampiyon biziz.Ama Karadayı kazanırsa kupa yabancıya gitmez.

- - - Ekleme - - -

allah allah buralarda gerçek adalete sen mi bakıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...