Sır 3. Bölüm

KAÇ PUAN VERİYORSUNUZ???

• 5

Oy: 0 0.0%
  • 6

• 7

• 8

• 9

• 11

• 12

• 13

• 14

• Kullanılan toplam oy
    14
sgatın isteği mesaj attım o zaman onu sen sabah 8 de yayınla her yer düzeldise çünkü senin yayınladığın saatler dolu
bay bayyyy pompy pazartesi devlet kanalinda....

bay bayyyy pompy pazartesi devlet kanalinda....
İŞTE YENİ YAYIN AKIŞIMIZ: Hafta içi hergün (pazartesi istisna)
14:00-Hikaye saati
hergün öğlen özenle seçilmiş bir ve ya bir kaç hikaye paylaşıcaz.

18:30 Birlik ana haber bülteni
benim sunacağım yeni formatda haberler

19:10 Spor Bülteni

günün öne çıkan spor haberleri kanal Taksim`de

20:00 FF Günlüğü
FF Günlüğü hafta içi hergün sizlerle

21:00 1 Ünlü-1 Sunucu
hergün 1 ünlü hayatı ve resimleri kanal Taksim`de

Pazartesi 20:00-Hırsızlar-Yeni Dizi

Senarist-Yapımcı-S.G.A.T.
o zaman sen bundan bir yayın akışı beğen ama saat 15 olmasın kelime oyununa karşı rezil oluruz
saat 12 de olursa dizin dizi koliğin dizisine rezil oluruz
o yüzden sabah saat 8 de yayınlamanı istiyorum sır dizisini hafta içi her gün

Son düzenleme:
@pompy bn kendi kafama gore yayinlarim anladinmi kanalsiz olcam ama kendimi gelistirdikten sonra görüsürüz :D

o zaman ozana söylemem lazım yayından kaldırıldı
Hyr yayindan kalkmadi.bn normal yayinlicam anladinmi???? @pompy yani bosu bosuna hbr verme tamammi ?

- - - Ekleme - - -
@çocuklarduymasın dizim 7. bölumde bitebilir.Allah izin verirse daha iyi bir diziyle karsınızda olacagım :D

ozanda ve darksaalda bunu isterdi bu dizinin yayından kalkmasını bu emir benden gelmedi sgattan geldi bende yayın akışı düzenlemeyi sgata verdim yarın senle sgat konuşacak ben sadece muhtıra diye sezon finali kararını verdim sihirli annemden bile kötü gitmekte hit ne işe yarıcakti ab içinmi bence sen bu diziyi erkenden bitir cookies yada yarın sgatla konuş yayın akışı düzenleme 1 haftalığına bende değil ama o yayın akışı tutarsa sgata idare edecek yayın akışını artık yayın akışı bende değil sgatla bir konuş o final derse başka çare yok

heyy @pompy @S.G.A.T. ayrildim bn takim tv den istedigim dizimi istedigim vakitte yayinlayabilirm artik anladiniz miii ????

benim dizilerde iptal bir pazartesi reyting sistemine bakıyım ona göre bir ayarlama yapar
Aman bni karıstirma o kanal islerine vee reyting islerine bn pasa gibi 7. bölumde final yapcam ama kanalsiz bir final olacak @pompy bu arada finali @çocuklarduymasın istedigi icin yapiorum...

TAKSİM TV RESMİ DİZİSİDİR (@pompy)
bundan dolayı yayınlıyamazsın cookies 3 bölümde yayından kaldırıldı

TAKSİM TV RESMİ DİZİSİDİR (@pompy)
bundan dolayı yayınlıyamazsın cookies 3 bölümde yayından kaldırıldı

heyyy noluyo acaba dizi bnm yayinlarim yani :)

- - - Ekleme - - -

4. bòlum final ya tamam öff yeterr