Damien Duff
Favori Üye
biribizi favoriliyorla ve kelime oyununa karşı baş edemez diye saat sabah 8 e alıyım dedimkanalı kastettim en az 3 kişi gerekiyor
biribizi favoriliyorla ve kelime oyununa karşı baş edemez diye saat sabah 8 e alıyım dedimkanalı kastettim en az 3 kişi gerekiyor
biribizi favoriliyorla ve kelime oyununa karşı baş edemez diye saat sabah 8 e alıyım dedim
Beni ozana sikayet edenlere gösterirmişim tekrardan Polat şaşmaz maskeli fedai takasAhahaha yeni görüyorum bunu 🙂
Hırsız da birşeyler yapmaya başlamıştı. Yaptığı şey çok akışkandı... ahahhahhaha 🙂 🙂. 🙂. 🙂. 🙂 🙂. 🙂. 🙂
ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.
evet braz erotik olmuş ama dizilerde bunu çok daha açık şekilde hemen hemen her dizide gösterirken yanı senaryo gereği yazıda bunu braz belirtmiş olmanda çok sakınca göremedim ben açıkcası tamam butür şeyler bende sevmiyorum ama sonucta olabiliyor senaryolarda ayrıca çok şikayet edilicek türden bir yazı ben bulamadım öpüşmüş falan var sadece bunda bişi yokki şikayet edenler ayıp etmişler 🙄🙄🙄@çiğdem- ramazandan dolayı yayından kaldırdığım dizi cookiesin dizisi bu en kotu olan durumdu ardından sa elestri aldı
Ama bu dizi. Biraz erotik sunu bir beni sikayet edenlere hatirlatirmisin
evet braz erotik olmuş ama dizilerde bunu çok daha açık şekilde hemen hemen her dizide gösterirken yanı senaryo gereği yazıda bunu braz belirtmiş olmanda çok sakınca göremedim ben açıkcası tamam butür şeyler bende sevmiyorum ama sonucta olabiliyor senaryolarda ayrıca çok şikayet edilicek türden bir yazı ben bulamadım öpüşmüş falan var sadece bunda bişi yokki şikayet edenler ayıp etmişler 🙄🙄🙄