Ama sen de yarışacakasın. Günü gelince. Yoksa vaz mı geçtin?En iyisi açıklamamak.
Ama sen de yarışacakasın. Günü gelince. Yoksa vaz mı geçtin?En iyisi açıklamamak.
Hayır ama o gün görelim.Baştan belli etmeyeyim.Ama sen de yarışacakasın. Günü gelince. Yoksa vaz mı geçtin?
Yukarıda yanlışlıkla sildim güzel mesajım kaybolmasın diye tekrar yazdım yanlış anlaşılmasın.
Teşekkür ederim beğendiğine sevindim. Soruların hepsi İhsan Varol onaylı.
Niye ki ben kullanırdım şahsen mesala örnek : Ben ona çok tutuldum oluyor bence.
Tamam oyumu verem 11 verdim sanki bana kısa geldi😕 2-3 soru daha sorabilirdin😕
Puanın için teşekkür ederim.puanım 15
- - - Ekleme - - -
soruları nasıl genderiyoruz atacan?
okurumşimdiPuanın için teşekkür ederim.
Özel mesaj yolu ile bana göderebilirsin yanlız soru kurallarını biliyor musun?
ben de bulamadım,söyle lütfenKuralları yazmadım ki söyleyim mi?
Soruları "?" kullanmadan hazırlayacaksın sorun 4 ile 10 harf ( 9 hariç ) arasında olmalı , soruyu sorarken soru soruyormuş gibi değil de daha çok anlamını verip kelimeyi istiyormuş gibi hazırlamalısın umarım anlamışsındır. Ok mu?ben de bulamadım,söyle lütfen
passaparolaSoruları "?" kullanmadan hazırlayacaksın sorun 4 ile 10 harf ( 9 hariç ) arasında olmalı , soruyu sorarken soru soruyormuş gibi değil de daha çok anlamını verip kelimeyi istiyormuş gibi hazırlamalısın umarım anlamışsındır. Ok mu?
Gibi tam hatırlayamdım o da aynı format mıydı?passaparola
aynı.haberim yoktu demeGibi tam hatırlayamdım o da aynı format mıydı?
Yok tabii ki biliyorum Metin Uca abimiz sunuyordu yarışmayı bi an formatı hatırlayamadım.aynı.haberim yoktu deme
bugün yorgunuz yarın bir kaç tane gönderirimYok tabii ki biliyorum Metin Uca abimiz sunuyordu yarışmayı bi an formatı hatırlayamadım.
Ne zaman gönderirsin?
İyi bakalım bekliyorum tekrardan puanın için teşekkür ederim.bugün yorgunuz yarın bir kaç tane gönderirim
iyiydi,ben yatıyhomİyi bakalım bekliyorum tekrardan puanın için teşekkür ederim.
Sorular nasıldı peki?
Tamam peki teşekkürler tekrardan iyi geceler.iyiydi,ben yatıyhom
iTamam peki teşekkürler tekrardan iyi geceler.