Forum'un Kanalı "Kanal D"nin Yeni Sezon Projeleri Belli oldu!

Çok başarılı projeler, merakla bekliyoruz hepsini :)

Dizi dizi dizi Allah'tan biz varız. :D

Başarılar.
Yarışma, yarışma yarışma. Allah'tan biz varız. :F

Dikkat edersen yarışmalarda var kanalımızda Mert. Ama sen göremiyorsan ya da görmek istemiyorsan yapacak bir şey yok. 😉

Teseşekkürler. :)

Yarışma, yarışma yarışma. Allah'tan biz varız. :F

Dikkat edersen yarışmalarda var kanalımızda Mert. Ama sen göremiyorsan ya da görmek istemiyorsan yapacak bir şey yok. 😉

Teseşekkürler. :)
Büyük projelerimiz Eylül'de başlayacak şimdilik yarışmalar ile gidicez. :D Ama dizide olacak benden ve Furkan'dan ve Emre'den dram dizileri geliyor. :D

bu arada tür em dizisinin yeniadı nefesmi oldu ??? @Almila @dizi kolik @Yakamoz-Asi

Son düzenleme:

Acı Tesadüf'ü verdin zaten onlara, o yeterde artar bile. :GDG:

Sen yeni bir projen olursa benim kapımı çalmazsan küserim, kırılırım, alınırım, gücenirim Valla Buğra. :5::T

- - - Ekleme - - -

1.'lik için demek istediğini varsayarak teşekkür ediyorum. :)
totalde taksim tv ab de tven birinci diğerleri ikincilik yarışıonda :) neyse bu arada kaç tv oldu attv,tven,taksimtv,kanal d bir de griffin mi vardı :F

bu projeler ne 😱 nebunlar yha normal kanal d gibi bircok diziyle sezon basliyorsun ama sonra bir bakiyrsun elinde 10 tane dizi kalmis :D @dizi kolik @Almila @Yakamoz-Asi

totalde taksim tv ab de tven birinci diğerleri ikincilik yarışıonda :) neyse bu arada kaç tv oldu attv,tven,taksimtv,kanal d bir de griffin mi vardı :F
Sizin hayal gücünüz çok gelişmiş yani, diyecek söz bulamıyorum artık. :F

Evet 5 forum kanalı var ve hepside esas "Forum'un Kanalı" Kanal D ile savaşacak. :A