Çok başarılı projeler, merakla bekliyoruz hepsini
Yarışma, yarışma yarışma. Allah'tan biz varız.Dizi dizi dizi Allah'tan biz varız.
Başarılar.
Büyük projelerimiz Eylül'de başlayacak şimdilik yarışmalar ile gidicez. Ama dizide olacak benden ve Furkan'dan ve Emre'den dram dizileri geliyor.
Yarışma, yarışma yarışma. Allah'tan biz varız.
Dikkat edersen yarışmalarda var kanalımızda Mert. Ama sen göremiyorsan ya da görmek istemiyorsan yapacak bir şey yok. 😉
Teseşekkürler.
Ok.Büyük projelerimiz Eylül'de başlayacak şimdilik yarışmalar ile gidicez. Ama dizide olacak benden ve Furkan'dan ve Emre'den dram dizileri geliyor.
Teşekkür ederim Buğra, eğer olursa bir projen kapımız sonuna kadar açık bekliyor olacağız Buğra. 😉Maşallah çok iyi hazırlanmışsınız, başarılar.
Teşekkür ederim Buğra, eğer olursa bir projen kapımız sonuna kadar açık bekliyor olacağız Buğra. 😉
Acı Tesadüf'ü verdin zaten onlara, o yeterde artar bile. :GDG:
Sanmam ama olursa TVen'de bekliyor.
1.'lik için demek istediğini varsayarak teşekkür ediyorum.başarılar 2.lik için iyi projeler
totalde taksim tv ab de tven birinci diğerleri ikincilik yarışıonda neyse bu arada kaç tv oldu attv,tven,taksimtv,kanal d bir de griffin mi vardı
Sen yeni bir projen olursa benim kapımı çalmazsan küserim, kırılırım, alınırım, gücenirim Valla Buğra. :5:
- - - Ekleme - - -
1.'lik için demek istediğini varsayarak teşekkür ediyorum.
Sen yeni bir projen olursa benim kapımı çalmazsan küserim, kırılırım, alınırım, gücenirim Valla Buğra. :5:
Sizin hayal gücünüz çok gelişmiş yani, diyecek söz bulamıyorum artık.totalde taksim tv ab de tven birinci diğerleri ikincilik yarışıonda neyse bu arada kaç tv oldu attv,tven,taksimtv,kanal d bir de griffin mi vardı
Sizin hayal gücünüz çok gelişmiş yani, diyecek söz bulamıyorum artık.
Evet 5 forum kanalı var ve hepside esas "Forum'un Kanalı" Kanal D ile savaşacak.
Biz normal Kanal D değiliz dikkat edersen. 😉bu projeler ne 😱 nebunlar yha normal kanal d gibi bircok diziyle sezon basliyorsun ama sonra bir bakiyrsun elinde 10 tane dizi kalmis @dizi kolik @Almila @Yakamoz-Asi
Ben karışmam. tven'e bir yapım yapacaksan KANAL D'ye de isterim Valla...
Acı Tesadüf'ün başarısına göre karar vericem.
esas oğlanı esas kızı esas kanalı hepsiniöğrenicez
Sizin hayal gücünüz çok gelişmiş yani, diyecek söz bulamıyorum artık.
Evet 5 forum kanalı var ve hepside esas "Forum'un Kanalı" Kanal D ile savaşacak.