2. etapta yarışmak istermisin Deniz?1-2 tane tuhaf soru vardı ama genel itibariyle iyiydi.
2. etapta yarışmak istermisin Deniz?1-2 tane tuhaf soru vardı ama genel itibariyle iyiydi.
Yanlız sorular bu kadar kolay olmaz , ben sana tarihi gelince birkaç gün önceden mesaj atarım bu arada bir şey sorucam chatte soru gecikmesi oluyormuydu?
Yok olmadı pek. Sorular zor olsun sıkıntı yok, yarışma eğlenceli.Yanlız sorular bu kadar kolay olmaz , ben sana tarihi gelince birkaç gün önceden mesaj atarım bu arada bir şey sorucam chatte soru gecikmesi oluyormuydu?
Teşekkür ederim Deniz beğendiğine sevindim , ilgi anlamında pek isteğimi karşılamadı yarışma yarın olsun da bir bakalım ne olacak.Yok olmadı pek. Sorular zor olsun sıkıntı yok, yarışma eğlenceli.
Emeğime sağlık teşekkür ederim. (!)Orijinal yarismanin birebir aynisi olmus neredeyse. Farkli birseyler bekliyordum. Pek heyecanli olmamis.
Teşekkür ederim Rüzgar bu yarışma için mi dedin anlamadım? İlk bölüm de o yüzden?
Bende diğer yarışmam için dedin sandım malum 4 bölüm oldu ya. ( Kazanmak İçin 25 Saniye )
Evet bu yarışma için dedim gelecek bölümler için
Bende diğer yarışmam için dedin sandım malum 4 bölüm oldu ya. ( Kazanmak İçin 25 Saniye )
Kelime bilgine güveniyor musun?
Mesala şuan ki sorulardan kaç puan alırdın?
Kendimce güvenirim ama sorulara da bağlı tabiki her zaman bileceğin veya ilgi alanın olmayan sorular gelebilir
Mesala şuan ki sorulardan kaç puan alırdın?
2000 az bea gerçi ben o kadar alamam orası ayrı.
2000 üstü ama yarışmada olmadan tam bilinmez
2000 az bea gerçi ben o kadar alamam orası ayrı.
Bu arada oyunu kullanmayı unutmuşsun.
Bide ismin Rüzgar değil demi aylardır sorcam sorcam unutuyorum.
Teşekkür ederim orti inşallah hakettiği reytingleri ileri ki bölümlerde alacak çalışmalarıma devam edicem sende yarışmak ister misin ortim?Eline sağlık ortak. Reytingleri artarak devam etsin
Güzel puanın için teşekkürler. Mustafa güzel isim ben sanki görmüştüm sana Mustafa dediklerini unutmuşum çünkü Rüzgar dedikçe aklıma yanlış anlama sakın Rüzgar Erkoçlar geliyor iyi oldu öğrendiğim güzel isim.
15 puan
İsmim Mustafa
Güzel puanın için teşekkürler. Mustafa güzel isim ben sanki görmüştüm sana Mustafa dediklerini unutmuşum çünkü Rüzgar dedikçe aklıma yanlış anlama sakın Rüzgar Erkoçlar geliyor iyi oldu öğrendiğim güzel isim.
Benim ismimi biliyorsun demi?
Bende çok memnun oldum Mustafa ama Atacan desen daha iyi olur Mert soyadım.
Tanıştığımıza memnun oldum Mert
Mertin ad Atacanın soyad olması lazım değil mi ?Bende çok memnun oldum Mustafa ama Atacan desen daha iyi olur Mert soyadım.
Soy adım isim gibi olduğu için pek uyumlu olmuyor genelde forum nicklerim mrt-06 koymaya alışınca böyle gitti ama Atacan iyidir.Mertin ad Atacanın soyad olması lazım değil mi ?