- Reaksiyon puanı
- 6,417
- Puanı
- 1,060
Hayırlı olsun
Proje yaparsam senin kanala teklif getirmeyecem ama illuminatiye karşıyım![]()
Forumda benim proje yapmayacağımı biliyor
Oyle olsun. Ben illuminatiyi illuminati diye degil, tiye almak adina yaptim. Yoksa forum biliyor benim illuminatiye ne kadar karsi oldugumu. 😉
Sadece 2. bölümüme oy kullandın.Forumda benim proje yapmayacağımı biliyor![]()
Sadece izleyiciyim oy kullanırım, reytinglerde denek olurum![]()
![]()
Sadece 2. bölümüme oy kullandın.![]()
Oy çok çok önemli bir şey değil girip yorum yapmadığını görünce okumuyon zannediyordum ama okuyorsan sorun yok tabii.
Okumuştum ama ne yorum nede yorum atmadım topluca hallederim,unutmuşum
Edit : Oyun süresi geçmiş![]()
Oy çok çok önemli bir şey değil girip yorum yapmadığını görünce okumuyon zannediyordum ama okuyorsan sorun yok tabii.![]()
İşte oradan bakıp seni görüyordum zaten yorum yapmayınca girip çıkıyon zannettim.
Editörsün konunuyu görüntüleyenlere baksaydın ya![]()
Öyle birşey yapmam emeğine hakaret olacağı için özellikle de editörlerin konularına okumayacaksam hiç girmiyorumİşte oradan bakıp seni görüyordum zaten yorum yapmayınca girip çıkıyon zannettim.![]()
Bakalım hangi kanal lider olacak ?
Bakalım hangi kanal lider olacak ?
Sırf size hit olsun diye top10'da hep iyi niyetimden.
S.G.A.T gibisin Mert, konulari hortatmada ustune yok.![]()
GRIFFIN verken kimse liderlik beklemesin.
Hepsi de çakma kanalların.![]()
Dizim iyi giderse ikincisi de olacak.![]()
Benimkinin ismi nereye çakma daha dün gösterdim taa geçen yıl ben Griffin`den bahsetmişim. Googleda arattım logo geldi ben de biraz değiştirdim o da çakma sayılmaz.
Ask olsun RevaN.
Griffin'in de ne kadar orjinal oldugunu gorduk. Hadi bizimki ismiyle cama. Senin hem logo hem isim cakma kanka, o daha kotu.
- - - Ekleme - - -
Bekliyoruz, bekliyoruz...![]()
Benimkinin ismi nereye çakma daha dün gösterdim taa geçen yıl ben Griffin`den bahsetmişim. Googleda arattım logo geldi ben de biraz değiştirdim o da çakma sayılmaz.
Hem Griffin diye kanal mı var? Sizin sloganınız da çakma.![]()