FF Tipim Nasil SSli Favori Sözlük

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dr.Who
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben sakallı birini bekliyordum @Yakamoz-Asi :D

Evet kesin öyledir :D

Valla bak öyle birşey demedim.Ciddi olarak söylüyorum.Orada 26 yaşında olunca insan sakal bırakmışsındır diye düşünüyor.Sen yok artık diyince normal birşey olduğunu söylemeye çalıştım.16 yaşında çocuk değilsin ya sakallı birini beklemem normal değil mi gibisinden.:):) :D

Valla bak öyle birşey demedim.Ciddi olarak söylüyorum.Orada 26 yaşında olunca insan sakal bırakmışsındır diye düşünüyor.Sen yok artık diyince normal birşey olduğunu söylemeye çalıştım.16 yaşında çocuk değilsin ya sakallı birini beklemem normal değil mi gibisinden.:):) :D

Dogru düsünmüssün. Sakali sadece perisan gözükmek icin uzatirim. Diger türlü pek sevmem. 3 günde bir tras olurum. :D

- - - Ekleme - - -

Tamamen, gerçekten tamamen @Yakamoz-Asi'ye özentimden kendi resmimi de uplatıyorum :D

Not: Artık bu gömleği sevmiyorum :D

:D
Ciddi söylüyorum sana o gömlek yakismis. :)

Bence gömlek sana olmamış Melih. :A

Bol gelmiş bol. İçine düşmüş, üzerine oturan bir gömlek olsa daha iyi durabilirdi ama bu gömlek olmamış. Birde senişn ten rengin açık yani beyaz tenlisin, biraz daha koyu şeyler giyebilirsin. Hava sıcak diyeceksin ama açık renkleri t-shirtlerde seçmelisin. 😉