İnterneti ortak kullanıyormuş, arada lag olmasının sebebi abisinin de açık olması.
Eskiden en ufak bir lag olmazdı odasında.![]()
O gün lag olmasının sebebi birazda benden kaynaklandı. Recebe yüklendiniz sizde.
İnterneti ortak kullanıyormuş, arada lag olmasının sebebi abisinin de açık olması.
Eskiden en ufak bir lag olmazdı odasında.![]()
hee anladımama bence iyiydi rahatsız edici bi lag yok
O gün lag olmasının sebebi birazda benden kaynaklandı. Recebe yüklendiniz sizde.Facem açık kalmış o gün.
![]()
Recep abin yeni mi geldi, eskiden girmiyordu.![]()
Beyler bugün gece haxbaal'da normal maç mı yapalım yoksa survivor mı? @Orcun_22, @KK|Batman, @darksaal, @OzaN, @Billy Kane, @34rcp44, @takas, @AlemTo, @rüzgar gülü,@ Yakamoz Asi, @BesaleT
5'te falan bitebilir. Ama bugün normal hax yapalım.Survivor'un süresini kısaltmaya bakın bu haliyle çok uzun.
Mesela geçen ki araba yarışında herkes birer tur oynasın yeter. Hepsinden azar azar olmalı bence. Sonrasında yine normal maç oynanabilir.![]()
Kaliteyi düşüreceksin o da olmazsa oynamaya çalışırsın.Ya dün çok lag oldu sadece benim bilgisayarımda 1000'lere çıktı ne yapıcam?![]()
Bişey mi indiriyordun?Ya dün çok lag oldu sadece benim bilgisayarımda 1000'lere çıktı ne yapıcam?
- - - Ekleme - - -
@xdragxx
Kaliteyi düşüreceksin o da olmazsa oynamaya çalışırsın.
Bişey indirmiyordum , kaliteyi düşürdüm 80'e indi sonra 900'e çıktı.
Bişey mi indiriyordun?
İnternet'i senden başka birisi kullanıyor mu?Bişey indirmiyordum , kaliteyi düşürdüm 80'e indi sonra 900'e çıktı.![]()
![]()
Evet. 1 Notebook daha var.
İnternet'i senden başka birisi kullanıyor mu?