Şah Mat | 19. Bölüm

Şah Mat 19. Bölüm

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
sana toplasan 3 dislike bile atmamışımdır abartıya bak :kiki: benim yüzümden artan like larını hiç söyleme zaten :d

Demek like olayını da karşısın. "Yüzünden" kelimesi genel olarak olumsuzluklar da kullanılıyor. Sen "Sayesinde" yerine, "Yüzünden" demişsin. :D

Geçen hafta da tehdit edildim, dün de, bugün de :q Ben bitirmeyim de kim bitirsin diziyi? :q

verdiğin sözleri tutmuyosun aga ama :D konsept danışmanı olacaksın dedin ama yaptığına bak oldu mu şimdi :D

- - - Ekleme - - -

Demek like olayını da karşısın. "Yüzünden" kelimesi genel olarak olumsuzluklar da kullanılıyor. Sen "Sayesinde" yerine, "Yüzünden" demişsin. :D

evet aga yanlış yazmışım :kiki: düzeltme için teşekkürler :D zaten sayısı belli olmuyo boşver aga :d

Rica ederim. :D

O like ve dislike olayı gözükmesi lazım aslında. Kısa zamanda o da düzeltilir, sıkıntı yok. :D

admin istemiyo aga yapmaz da neden biliyon mu şimdi ben foruma üye olduğumda adminin 8 bin beğenisi vardı benim 0. o 9 bin oldu ben 25 bin adam bişey yapmam lazım dedi ve kaldırdı beğeni sayısını şimdi yine aynı farkı yememek için koymaz :kiki:

- - - Ekleme - - -

Konsept danışmanı tarafından tehdit ediliyorum :F

tehdit olarak algılamamalısın dostum :d