"Yüzleşme" Dizisi Ertelendi!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059

p6s1f.png

Yapımcılığını dizi kolik'in üstlendiği "Yüzleşme" dizisinin Temmuz ayında başlaması bekleniyordu ancak merakla beklenen dizinin yayın tarihi ertelendi!

"Yüzleşme" Eylül ayında FavoriForumum.net'te. Dizinin yapımcısı dizi kolik Ağustos ayından itibaren FavoriForumum'a zorunlu kısa bir ara vereceğinden dolayı dizinin yayın tarihini ertelemek zorunda kaldı.

"Dizide rol alacak oyuncularımızdan ve diziyi takip etmeyi planlayan okuyucularımızdan özür dileriz."
DK YAPIM

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kötü olmuş ama dizinin başlayıp ara vermesi daha kötü olurdu, o yüzden Eylül'de başlatman daha iyi

farketmez ne zaman başlatırsan başlat zaten okumam kolay kolay :kiki: ama bu dizide oynuyodum demi okurum belki :D

Dizimizi hangi gün yayınlamayı düşünüyorsun ? :D Yeni sezonda iddialı diziler olabilir. :)
12 Eylül Perşembe veya 19 Eylül Perşmebe günü yayın hayatımıza başlarız kısmetse. :)

Tamam:D Bak yine sinirleniyorsun.:F Ben başlat demedim ki oturumum kapat dedim.:D Sadece kötü oldu dedim.:D
Bana atarlanıyorsun sandım. :F

Dizi için en iyisi olsun. :)
:)

Ağustos'ta nereye gidiyorsun ki Esra :(
Hem tatil hemde bazı işler var aile meseleleri. Bilg.e giremeyeceğim bir ay... :5:

Ne sorunlu diziymiş arkadaş ya :D
Ne sorununu gördün dizinin? :bağır:

Kötü olmuş ama dizinin başlayıp ara vermesi daha kötü olurdu, o yüzden Eylül'de başlatman daha iyi
Evet. Umarım iyi olur her şey. Eylül'den itibaren aralıksız yayınlarım artık. :F

Erteleme haberi olmadi :T
Yapacak bir şeyim yok maalesef. Şimdi başlatsam 4. bölümde ara verecek, bu da iyi olmayacak maalesef. :5:

farketmez ne zaman başlatırsan başlat zaten okumam kolay kolay :kiki: ama bu dizide oynuyodum demi okurum belki :D
Sen Gürkan Uygun oluyorsun bir de. Eğer okumazsan Valla kırılırım. Bu rol için zaten zor ikna ettim seni. :5:

Bence de daha iyi olmuş. Bende İstanbulda olacağım foruma pek giremezdim :) @dizi kolik
Sevindim taklım. Umarım hayırlısı olur her şeyin. :)

12 Eylül Perşembe veya 19 Eylül Perşmebe günü yayın hayatımıza başlarız kısmetse. :)

Bana atarlanıyorsun sandım. :F

:)

Hem tatil hemde bazı işler var aile meseleleri. Bilg.e giremeyeceğim bir ay... :5:

Ne sorununu gördün dizinin? :bağır:

Evet. Umarım iyi olur her şey. Eylül'den itibaren aralıksız yayınlarım artık. :F

Yapacak bir şeyim yok maalesef. Şimdi başlatsam 4. bölümde ara verecek, bu da iyi olmayacak maalesef. :5:

Sen Gürkan Uygun oluyorsun bir de. Eğer okumazsan Valla kırılırım. Bu rol için zaten zor ikna ettim seni. :5:

Sevindim taklım. Umarım hayırlısı olur her şeyin. :)
:winkk: Sonra da kendin atarlandın ama.....:F Atarlanmadım ben....