Aha ben demedim mi Hacı böyle reklam yapma Çok ucuz oluyor kanımca Ocaka kadar özlesinler işte Sezon finalinde rolum cok olsun
Finalin sebebi işte bu: pompy P varken dizim aşağılarda ezilip büzülmesin istiyorum
kimse ana caddeler dizisiyle yarışamaz panpaSezon finali gibi olsa da adı final olacak
Olacak rolün😉
Finalin sebebi işte bu: pompy P varken dizim aşağılarda ezilip büzülmesin istiyorum
Ne finali la bu diziye 60 70 bölüm yakışır [v]
Isabet olmus final yapmasi. Tadinda birakmak gerek. Yeni projeler bekliyoruz ama
benim için sorun yok aga haklsıın çok uğraştıro güzel dizi yazmak onun için kararının arkasındayım. Ayrıca finale kadar bana bi kız bul o zeynep sürtüğünüde finalde emreyle basim 2sinide temizlim ortalık pisliklerden kurtulsun21. bölüm final
@34rcp44,
Sen elini ayagini cek bakalim herseyden [v]
benim için sorun yok aga haklsıın çok uğraştıro güzel dizi yazmak onun için kararının arkasındayım. Ayrıca finale kadar bana bi kız bul o zeynep sürtüğünüde finalde emreyle basim 2sinide temizlim ortalık pisliklerden kurtulsun
Final ama yeniden başlayacakNe finali ya? Daha beklediğim sahneleri görmeden final yaptırmam bu diziye ben.
Sezon finali yap. O dediğim sahneleri diziye ekle, çok iyi ve güzel olacak.
Final ama yeniden başlayacak
O zaman sezon finali de.
Dediğim sahneleri bekliyorum ama. 1-2 ay sonra ben burda olmayacağım yani Ağustos-Eylül'de yokum Favori'de. Ekim'de sokarsın yayına artık.
1 2 ay sonra aynı isimle, yeni kadroyla, zaman atlaması olmuş şekilde başlatacağım.
O yüzden final
Yazın babam başıma bi şey sarmazsa Ekim geç olur 😱
Dediğim sahneleri bekliyorum ama. 1-2 ay sonra ben burda olmayacağım yani Ağustos-Eylül'de yokum Favori'de. Ekim'de sokarsın yayına artık.
Yazın babam başıma bi şey sarmazsa Ekim geç olur 😱
Tamam aga, git, yalniz birak bizi Editörlükte de
İstifa etmek, kovulmaktan iyidir Zaten yeterince yattım 😱