"Yüzleşme" Dizisinden Büyük Sürpriz!

@Forumdash Ben jenerik yapmıyorum. Prensip biliyonmu? :D Teşekkürler benim tanıtımlarını beğendiğin için. :D Zaten Esra R Productions'tan çalışmayı bırakmaz. :D Ama kendi dizilerime de, Esra'nın dizisine de ancak 4 Temmuz itibariyle jenerik hazırlarım çünkü, karşıda 4 tane ağır sınavım var. İlk 3`ü kolaydı ama foruma da az girebileceğim. :(
@Fks14 Bence Furkan`ın yaptığı da güzel olmuş. Zaten kendisi çok fragman hazırlamıştır hem forum, hem dizileri için. :)
Bak RevaN konuşuyor bak kardeşimiz! @Fks14, @Forumdash :):)

Tama sustum :X Emeklerinize sağlık @Fks14 @dizi kolik

Hacı @RevaN seninkileri ben jenerik gibi izliyorum:X Tanıtım öyle olmaz:X

Forumdash'ın ismi Aiden-Aydın.

396739-3-4-baf9b.jpg

:F :F :kiki: @Forumdash

2. sezon yeni isimler katılacağı için yeni bir jenerik daha hazırlarız zaten. :)

2. sezon'da söylerim ben hatta jenerikte görürsün. Şimdiden söylemem
ama merak etme taş birisini buldum sana. :F

Kırmızı yer ne öyle be!! :bağır: Bana taş birini bulma ben taş gibi birisi olayım:F:F Hala esrarcıyım🙂X) bu konuda Aiden karakterini orjinaldeki adamdan başkası oynayamaz:X

- - - Ekleme - - -

Öyle aklıma geldi. Forumdash`tan ilk dislike`imizi de yedik. :T:

Havalı bir isim fena olmaz. Kuşum Aiden olabilir mesela. :D

Sakın dislike yapma tamam bu sondu bitti. :bağır: :D
Tamam atmadım sende sus :bağır: :X Elim gitmedi değil hani:F

Benim de ismim değişsin. İgor garip bir isim İglo olsun.

Bkz: İglo Piliç Nuget

17401062_large.jpg

Kırmızı yer ne öyle be!! :bağır: Bana taş birini bulma ben taş gibi birisi olayım:F:F Hala esrarcıyım🙂X) bu konuda Aiden karakterini orjinaldeki adamdan başkası oynayamaz:X

Bence o gayet tam Aidan yani Aydın'a göre birisi ve o olmalı. Tip olarakta bana kalırsa çok benziyorlar. :F

Güzelmiş o zaman. :X O zaman inandırıcılık için sen Revan değil Rəvan yaz çünkü asılı bu. Türkçede ə olmadığı için e yazıyorum. :X

Okunuşları aynı mı peki? :)

Forumdash dizideki sembolleri nasıl buldun oyuncularla ilgili? @Forumdash :)