"Yüzleşme" Dizisinden Büyük Sürpriz!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
p6s1f.png

Yapımcılığını başarılı senarist dizi kolik'in üstlendiği dizide kadroda bulunan oyuncular için büyük bir sürpriz olacağı söyleniyordu. Temmuz ayında ilk bölümde verilmesi beklenen sürprizi pek bekletmek istemeyen dizi kolik hayranlarını ve oyuncu kadrosunu daha fazla merakta bırakmak istemeyerek büyük sürprizini açıklıyor!

FavoriForumum'un başarılı üyesi ve başarılı senaristi Fks14 ile bir araya gelen yapımcımız dizi kolik, dizi ile ilgili bol bol sohbet edip dizi için yeni bir jenerik hazırlığına girdiler.

İşte ABD'li yapım Revenge'dan uyarlanan "Yüzleşme" dizisinin jenerik müziği;

Dizinin afişi içinde geçtiğimiz günlerde çalışmalar yapan DK YAPIM ekibi dün akşam ise aniden dizinin afişini yayınlamıştı.

p6rxg.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Valla öyle bir tanıtımını yaptın ki Esra, merakla bekliyoruz yeni dizini çok yakında benimde 2 dizi projem var dram dizim için @Fks14 ile bir görüşeyim. Tekrardan söyleyim güzel olmuş beğendim.... @dizi kolik

Yakışır bana :D Teşekkürler :)
Valla en çok senin oyuncunu seçmekte zorlandım ve Cemrehan Karakaş'ın yani Buğra'nın oyuncusunu seçmekte zorlandım. :GDG:

Gerçeği mi söylim yoksa güzel olmuş deyip geçiştirim mi? :( @RevaN hacı'ya havele etsem seni :X
Gerçeğini söyle tabii. :)

Valla öyle bir tanıtımını yaptın ki Esra, merakla bekliyoruz yeni dizini çok yakında benimde 2 dizi projem var dram dizim için @Fks14 ile bir görüşeyim. Tekrardan söyleyim güzel olmuş beğendim.... @dizi kolik
Çok sağ ol. Umarım diziyi de çok beğenirsiniz. :)

Beğenmedim diyip emekleri çöpe atmayayım:) Ama sen anladın benim ne demek istediğimi:X @RevaN'lada konuş bu tanıtım videosu hakkında:)

Yalnız burada parantez açmak istiyorum. Esra benden rica etti diye yaptım, yoksa ben de bu alanda profesyonel birisi değilim. Ben elimde olan imkanlarla arkadaşım için en iyisini yapmaya çalıştım. Esra beğendiyse benim için yeterlidir.

Ben de Revan'ın daha iyi yaptığını düşünüyorum, zaten onun da bir tanıtımı olacaktır bu dizisi için ama bunu demeden geçemeyecektim. Hepinize teşekkürler. :)

Beğenmedim diyip emekleri çöpe atmayayım:) Ama sen anladın benim ne demek istediğimi:X @RevaN'lada konuş bu tanıtım videosu hakkında:)

Anladım ama RevaN'la da yapacağız tanıtımlar İnş. ama bu dizinin jeneriği yani tanıtımı değil ki...

Yalnız burada parantez açmak istiyorum. Esra benden rica etti diye yaptım, yoksa ben de bu alanda profesyonel birisi değilim. Ben elimde olan imkanlarla arkadaşım için en iyisini yapmaya çalıştım. Esra beğendiyse benim için yeterlidir.

Ben de Revan'ın daha iyi yaptığını düşünüyorum, zaten onun da bir tanıtımı olacaktır bu dizisi için ama bunu demeden geçemeyecektim. Hepinize teşekkürler. :)
Tekrar teşekkür ederim Furkan beni kırmayıp bu jeneriği hazırladığın için. Ben çok beğendim. Özellikle özelden attığım kısımda kopuyorum ben. :F

Emeğine ve sana saygım var o yuzden görüş belirtmedim zaten:)

@Forumdash Ben jenerik yapmıyorum. Prensip biliyonmu? :D Teşekkürler benim tanıtımlarını beğendiğin için. :D Zaten Esra R Productions'tan çalışmayı bırakmaz. :D Ama kendi dizilerime de, Esra'nın dizisine de ancak 4 Temmuz itibariyle jenerik hazırlarım çünkü, karşıda 4 tane ağır sınavım var. İlk 3`ü kolaydı ama foruma da az girebileceğim. :(
@Fks14 Bence Furkan`ın yaptığı da güzel olmuş. Zaten kendisi çok fragman hazırlamıştır hem forum, hem dizileri için. :)