Yorumlar komedi resmen.![]()
Necati'nin de her yönünü haksız bulmamak gerek bence haklı olduğu yönler yok değil. Ama yorumlara bittim... :W
Haklı olduğu yönler çok bence. Kral adam bu
Yorumlar komedi resmen.![]()
Necati'nin de her yönünü haksız bulmamak gerek bence haklı olduğu yönler yok değil. Ama yorumlara bittim... :W
Çok kimse yok normale geçersen bekleriz linki ve şifreyi attım duvarına.Mobilleyim malesef. Kim kim var?![]()
OzaN banımı kaldırmış bir sorunun varsa şikayet butonu orada oda işe yaramıyorsa yapacak birşey yok .😉
Bu da 10.001 olsun o zaman.
Hmmm... Ok
Nasıl hesapladın onu? Mesela kendinin kaç bin mesajın küfür etmekle geçmiş hesaplaya bilirmisin?![]()
Çok kimse yok normale geçersen bekleriz linki ve şifreyi attım duvarına.![]()
Dedim ya ben anlamam o işlerden reklam yapmıyorum. Ama sen baya heveslisin galiba. Eğer hevesliysen kendini geliştir bu yönde.![]()
Sizin 10 numara adam demenizden yola çıktım ben.
Çok güzel söylemiş Mevlana...
![]()
Yok hesaplamadım sen kaç kez boşuna yeminler ettiğini sayabilir misin ?
İşte ben de onu diyorum bari onun için biraz yavaş, hakaretler etme.![]()
iyi de takas onlar Türkiye`de yaşamış azerilerdi.Ama Revan Azerbaycan`da yaşıyorazeriler de türk türk ve dilimiz aynıdır senin türkçeyi düzgün konuşma lazım sen abd de yaşamıyosun azerbaycan da yaşıyosun bizim mahallede azeriler çoktu 2-3 sene öncesine kadar hepsi senden iyi konuşuyodu bu bahane olamaz![]()
Ne yemin mi?
Hmmm... Ok 10002
Çok güzel söylemiş Mevlana...
![]()
Arkadaşlar ben çıkıyorum yavaş yavaş artık endişelenmeye başladım her an profilim ele geçebilir.
(Yanlış anlaşılmasın face) 😉😉
@Prncss.. Bence sen de çık. İyiliğin için.![]()
adam basın açıklaması yapıyo kolay değil şivesini göz önüne alarak düzgün konuşmaya çalışmış ve yavaş konuşmuş bunun o sözle bi bağlantısı yok tuğba hanım
Arkadaşlar ben çıkıyorum yavaş yavaş artık endişelenmeye başladım her an profilim ele geçebilir.
(Yanlış anlaşılmasın face) 😉😉
@Prncss.. Bence sen de çık. İyiliğin için.![]()