Necati Şaşmaz'a Twitter'da Ünlülerden Tepki Yağdı

Keşke bu dalga geçen insanların sadece Türkçeleri bozuk olsaydı, Necati Şaşmaz gibi.

bunlar mı sanatçı bunların hepsini topla bir necati şaşmaz etmez onun akdar ünlü olamadıkları ve onu her hafta imrenerek izledikleri belli ki küfür etmedikleri kalmış ne sanatçılar ama twitter delikanlıları
nihat doğan a herkes ana bacı küfür ederken ben onu ölümüne savunuyodum ama şimdi ne kadar yanlış yaptığımı anlıyorum gerçekten hayatımın en büyük hatası bu adamı acayip derece de sevmek ve savunmaktır şimdi anlıyorum ki o küfür edenler o dalga geçenler haklıymış adam kibirinden ölecek nerdeyse ölecek benim için nihat doğan bitmiştir artık twitter artisti olmuş başka da hiçbi halta yaramayan bi adam...

nihat doğan a survivor zamanı kibirli dediklerin de nasıl karşı çıkıyodum ama gerçekten söyleyenler haklıymış bi de ben sms lere inanmıyodum nihat deryadan fark yemez falan diyodum ama görüyorum ki halk benim göremediğimi çoktan görmüş ki sms te ezmişler bu adamı yazık be vallahi yazık bi de sen dinine bağlı adamım diyosun ama dinin kurallarını ve emirlerini daha çözememişsin filozof nihat efendi

Tweet okumak en sevdiğim şeydi ama zor okunuyor yada benim gözler gitti:( Font değişik olaydı:( Pascal niye e-mail adresini yazmiş :X

Konuşmayı bilmiyor :)

- - - Ekleme - - -

nihat doğan a survivor zamanı kibirli dediklerin de nasıl karşı çıkıyodum ama gerçekten söyleyenler haklıymış bi de ben sms lere inanmıyodum nihat deryadan fark yemez falan diyodum ama görüyorum ki halk benim göremediğimi çoktan görmüş ki sms te ezmişler bu adamı yazık be vallahi yazık bi de sen dinine bağlı adamım diyosun ama dinin kurallarını ve emirlerini daha çözememişsin filozof nihat efendi
Necatiye laf gelince hemen sevmemeye başladın. :D Nihat Doğan halkın adamıdır. :kiki:

o adamın Türkçesiyle dalga geçenler hepiniz şuanda hong kong mezunusunuz heralde :F

adam yıllarca abd de yaşadı yurtdışında yaşadı bunu kimse söylemiyo yazıklar olsun...
off vadide ateşle dansssssss :D bunların alayı bir necati etmez vadi gibi dizinin 1 numarası bu adam :D

Necati Sasmaz'in bu görüsmeye gitmesiyle birseyi daha aciga cikarmistir.. Necati Sasmaz'in aciklamanin iceriyinden rahsiz olanlar, adama sesini, konusma tarzini vs. bahane ederek vurmustur.. Necati Sasmaz'in yaptigi aciklamada tarafsizligini korumasi, ve insalari iyilige cekmesini tahmül edemeyenler, adama söylemedikleri birsey kalmadi.. Özellikle de ünlüler.. Necati Sasmaz'in aciklamasiyla, yorum yazan ünlülerde tarafini belirlemis oldu.. Bundan dolayi da Necati Sasmaz'a ayrica tesekkür ederiz.. Bu güzel aciklamara, dalga gecen ünlülere de yaziklar olsun...

Necati Sasmaz'a hayranligim bin kat daha artti.. Necati Sasmaz'in arkasinda Milyonlarca insan vardir.. Biz 10 yildir, Kurtlar Vadisi ekibini izliyoruz, dinliyoruz ve inaniyoruz.. yanlis olan hic birsey yok..

Ya adam konuşmayı bilmiyor, ülke barışı için ne yapmasını bekliyorsunuz ? Türkiyemize nazar değdi :F

- - - Ekleme - - -

Vadiye Kurtlar da inmez artık haha iyiymiş bu :F

hahahaha:F sss.jpg 1.600 RT :D

Ekli dosyalar

• sss.jpg
    sss.jpg
    41.4 KB · Hit: 438
DÜN

RevaN: Dislike tuşunu yeni öyrenmişler galiba. Dislike yapacaklar tabii napacaklar. Mecbuuurrr...

takas:bi de 'ğ' harfini öyrenemeyenler var ama öyretecez :kiki:

RevaN:Beni "ğ" harfini bilmediğim için yargılıyorlar hey Allahım ya. Bu kadar Türkçe konuşmam bile mucize.

Arkadaşlar lütfen sinirlenirken etrafta hiçbir eşyanın olmadığı yere geçin. Kontrolü kaybedip evdeki eşyalara zarar vermeyin. :):)

takas:öyretmenine selamımı söyle sana çok güzel şeyler öyretmiş :kiki: :kiki:

RevaN:Öğretmenim yok kendim öyrendim. Yazıda yanlış yazabiliyorum da senin buna takılman biraz garip.

takas:demek öyretmenin yok saylık olsun :kiki:

ŞİMDİ

adam yıllarca abd de yaşadı yurtdışında yaşadı bunu kimse söylemiyo yazıklar olsun...
off vadide ateşle dansssssss :D bunların alayı bir necati etmez vadi gibi dizinin 1 numarası bu adam :D

Bir Türk (tırnak arasında) yıllarca ABD`de yaşamış diye Türkçeyi katlederken haklı. Bir Azeri "ğ" yerine "y" yazdığı için komik duruma düşürülüyor, yargılanıyor. DİYECEK SÖZ YOK!

Levent Üzümcü-Konuşamamak düşenemenin sonucudur.

Bu çok anlamlı olmuş.

DÜN

RevaN: Dislike tuşunu yeni öyrenmişler galiba. Dislike yapacaklar tabii napacaklar. Mecbuuurrr...

RevaN:Beni "ğ" harfini bilmediğim için yargılıyorlar hey Allahım ya. Bu kadar Türkçe konuşmam bile mucize.

Arkadaşlar lütfen sinirlenirken etrafta hiçbir eşyanın olmadığı yere geçin. Kontrolü kaybedip evdeki eşyalara zarar vermeyin. :):)

RevaN:Öğretmenim yok kendim öyrendim. Yazıda yanlış yazabiliyorum da senin buna takılman biraz garip.

ŞİMDİ

Bir Türk (tırnak arasında) yıllarca ABD`de yaşamış diye Türkçeyi katlederken haklı. Bir Azeri "ğ" yerine "y" yazdığı için komik duruma düşürülüyor, yargılanıyor. DİYECEK SÖZ YOK!

azeriler de türk türk ve dilimiz aynıdır senin türkçeyi düzgün konuşma lazım sen abd de yaşamıyosun azerbaycan da yaşıyosun bizim mahallede azeriler çoktu 2-3 sene öncesine kadar hepsi senden iyi konuşuyodu bu bahane olamaz :D

DÜN

ŞİMDİ

RevaN boşver takılma bunlara klasik takas. :D

azeriler de türk türk ve dilimiz aynıdır senin türkçeyi düzgün konuşma lazım sen abd de yaşamıyosun azerbaycan da yaşıyosun bizim mahallede azeriler çoktu 2-3 sene öncesine kadar hepsi senden iyi konuşuyodu bu bahane olamaz :D
​Ha bu arada cümleye büyük harfle başlanır.:D