Necatiye laf gelince hemen sevmemeye başladın.nihat doğan a survivor zamanı kibirli dediklerin de nasıl karşı çıkıyodum ama gerçekten söyleyenler haklıymış bi de ben sms lere inanmıyodum nihat deryadan fark yemez falan diyodum ama görüyorum ki halk benim göremediğimi çoktan görmüş ki sms te ezmişler bu adamı yazık be vallahi yazık bi de sen dinine bağlı adamım diyosun ama dinin kurallarını ve emirlerini daha çözememişsin filozof nihat efendi
Türkçeyi doğru konuşmak için Hong Kong mezunu olmaya gerek yok.o adamın Türkçesiyle dalga geçenler hepiniz şuanda hong kong mezunusunuz heralde![]()
adam yıllarca abd de yaşadı yurtdışında yaşadı bunu kimse söylemiyo yazıklar olsun...
off vadide ateşle dansssssssbunların alayı bir necati etmez vadi gibi dizinin 1 numarası bu adam
![]()
Ya adam konuşmayı bilmiyor, ülke barışı için ne yapmasını bekliyorsunuz ? Türkiyemize nazar değdi
- - - Ekleme - - -
Vadiye Kurtlar da inmez artık haha iyiymiş bu![]()
DÜN
RevaN: Dislike tuşunu yeni öyrenmişler galiba. Dislike yapacaklar tabii napacaklar. Mecbuuurrr...
takas:bi de 'ğ' harfini öyrenemeyenler var ama öyretecez
RevaN:Beni "ğ" harfini bilmediğim için yargılıyorlar hey Allahım ya. Bu kadar Türkçe konuşmam bile mucize.
Arkadaşlar lütfen sinirlenirken etrafta hiçbir eşyanın olmadığı yere geçin. Kontrolü kaybedip evdeki eşyalara zarar vermeyin.
takas:öyretmenine selamımı söyle sana çok güzel şeyler öyretmiş![]()
RevaN:Öğretmenim yok kendim öyrendim. Yazıda yanlış yazabiliyorum da senin buna takılman biraz garip.
takasemek öyretmenin yok saylık olsun
ŞİMDİ
Bir Türk (tırnak arasında) yıllarca ABD`de yaşamış diye Türkçeyi katlederken haklı. Bir Azeri "ğ" yerine "y" yazdığı için komik duruma düşürülüyor, yargılanıyor. DİYECEK SÖZ YOK!
RevaN boşver takılma bunlara klasik takas.DÜN
RevaN: Dislike tuşunu yeni öyrenmişler galiba. Dislike yapacaklar tabii napacaklar. Mecbuuurrr...
takas:bi de 'ğ' harfini öyrenemeyenler var ama öyretecez
RevaN:Beni "ğ" harfini bilmediğim için yargılıyorlar hey Allahım ya. Bu kadar Türkçe konuşmam bile mucize.
Arkadaşlar lütfen sinirlenirken etrafta hiçbir eşyanın olmadığı yere geçin. Kontrolü kaybedip evdeki eşyalara zarar vermeyin.
takas:öyretmenine selamımı söyle sana çok güzel şeyler öyretmiş![]()
RevaN:Öğretmenim yok kendim öyrendim. Yazıda yanlış yazabiliyorum da senin buna takılman biraz garip.
takasemek öyretmenin yok saylık olsun
ŞİMDİ
Bir Türk (tırnak arasında) yıllarca ABD`de yaşamış diye Türkçeyi katlederken haklı. Bir Azeri "ğ" yerine "y" yazdığı için komik duruma düşürülüyor, yargılanıyor. DİYECEK SÖZ YOK!
Ha bu arada cümleye büyük harfle başlanır.azeriler de türk türk ve dilimiz aynıdır senin türkçeyi düzgün konuşma lazım sen abd de yaşamıyosun azerbaycan da yaşıyosun bizim mahallede azeriler çoktu 2-3 sene öncesine kadar hepsi senden iyi konuşuyodu bu bahane olamaz![]()