Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fikri olan söylesin.
Bakın benim düşüncem şu Orçun ile beraber günde 5 map buluruz. Kırmızı ve mavi diye ayrılırız. Hangi takım 3 olursa kazanır. İlerleyen dakikalarda zaman kalırsa normal hax açarız.
Aslında buna benzer bir olay benim de aklıma gelmişti ama ben Survivor'dan değil de Beyblade'den yola çıktım. Beyblade izleyenler bilir 4'er kişilik takımlar olurdu ve bunlardan 3 tanesi birebir maça çıkardı. Daha fazla maç kazanan takım kazanmış olurdu. Benim de bu aklıma gelmişti ama uygun format falan bulamamıştım tam olarak. Şimdi bu sizin dediğinizin neredeyse aynısı.
Ben bu gece yokum yarın'a okul var, cuma gecesi yokum cumartesi sınav var, cumartesi gecesi yokum pazar günü sınav var.
En erken tarih pazar gecesi yani zaten Orçunla daha map bulmaya çalışıyoruz.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.