Selçuk İnan

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,034
Puanı
1,061
Şu anda Dünyanın en iyi futbolcularından biri.Dünyadakı bütün takımlarda oynayabilecek fiziğe,yeteneğe sahip.Bence,kendi mevkisinin 1 numarası.

abartma o kadar da değil :D bence biraz yavaş kalıyo ama müthiş bir futbolcu

:D bence de dünyanın her takımında oynayabilecek kapasitede bi yıldız ama biraz yavaş kalıyo

her takımda oynayabilecek bi yeteneğe sahip ama okadarda abartmamak gerek iyi oyuncu ona laf yok

xavi hem hızlıdır hem çok rahat çalım atabilir pasları zaten eşsizdir selçuk u onla kıyaslamak tuhaf olur :D daha çok yol alması lazım
Xavi'yle Selçuğu kıyaslamıyorum.Xavi ve Selçuk gibi oyuncuların ayakları değil beyinleri hızlı çalışır.Anlatmak istediğim bu.:D

Xavi'yle Selçuğu kıyaslamıyorum.Xavi ve Selçuk gibi oyuncuların ayakları değil beyinleri hızlı çalışır.Anlatmak istediğim bu.:D

selçuğun ayaklarının biraz hızlanması gerekir xavi nin hem ayakları hem beyni çok hızlıdır selçuk un çalım atma yeteneği fazla yok ama mevkisinin en iyisi türkiye de tartışmasız

Eklemek gerekirse:

Xavi Barcelona'da yetişti,Selçuk'un altyapısına bakın bakalım.:):) Ona rağmen Selçuk Xavi'yle kıyaslanabilecek düzeyde bir oyuncu.Bu sezon istatistiklerde Xavi'yi geçmiştir ayrıca.

Eklemek gerekirse:

Xavi Barcelona'da yetişti,Selçuk'un altyapısına bakın bakalım.:):) Ona rağmen Selçuk Xavi'yle kıyaslanabilecek düzeyde bir oyuncu.Bu sezon istatistiklerde Xavi'yi geçmiştir ayrıca.
neyin kıyaslanması ya kendinize gelin selçuk kim xavi nin yanında :D sen kendin kıyaslayınca kıyaslanabilecek bi futbolcu sanıyosun heralde öyle bişey yok :d

Ayrıca futbol bilgimiz var. Ben Selçuk'un oyununu Xavi'den daha çok beğeniyorum.Bunu kimseyle tartışmam.Yetenek olarakta performans olarakta(bu sene) Xavi'den daha iyidir Selçuk.

- - - Ekleme - - -

Selçuk'uda Barcelona'ya Xavi'yi Galatasaray'a koysunlar görelim bakalım.:) Ayrıca Selçuk tek başına.Xavi'nin İniesta'sı var.:)