Muhteşem Yüzyıl'ın gelecek sezon senaryosu düzelirse reytingleri rayına oturtur.Seneye intikam myyi geçerrr ...
- - - Ekleme - - -
Bu arada tüm dizilere tebriklerrr
Evet fakat hürremin kim olacağı mühim ve intikam seneye daha heyecanlı olacak abde birirlerini takip ederler gibi..hem seney yeni diziler gelcek bence fatih dizisi muhteşemi geçer genel sıralamada malesef muhteşem düşüş yaşar...Muhteşem Yüzyıl'ın gelecek sezon senaryosu düzelirse reytingleri rayına oturtur.
Bel bağladığımız çok dizi hayal kırıklığı yarattı bu zamana kadar dereleri görmeden paçaları sıvamayalım. Fatih dizisinin tutup tutmayacağı kesin değil henüz. Muhteşem Yüzyıl benim kanaatimce yeni sezonda yükselecektir.Evet fakat hürremin kim olacağı mühim ve intikam seneye daha heyecanlı olacak abde birirlerini takip ederler gibi..hem seney yeni diziler gelcek bence fatih dizisi muhteşemi geçer genel sıralamada malesef muhteşem düşüş yaşar...
Onu yapan anti muhteşemciler.Her haftalık reyting paylaşımında yapılan yorum:
"Muhteşem Yüzyıl bu sene final yapmalı bir daha ki sezon 4 raytinge düşer"
Ben hem Vadiyi hemde Muhteşem'i izliyorum yok mu forumda benden bitane ortadakiler.Onu yapan anti muhteşemciler.
Haklı olabilirsin ama beim kanaatim fatih tutar muhteşemde tükselebilir ama esisi gibi olmaz ama gerçi bellide olmaz yeni oyuncular gelcek kendimle çeliştim kafam karıştııBel bağladığımız çok dizi hayal kırıklığı yarattı bu zamana kadar dereleri görmeden paçaları sıvamayalım. Fatih dizisinin tutup tutmayacağı kesin değil henüz. Muhteşem Yüzyıl benim kanaatimce yeni sezonda yükselecektir.
Sanırım yok.Ben hem Vadiyi hemde Muhteşem'i izliyorum yok mu forumda benden bitane ortadakiler.
@yatutarsa olması lazımBen hem Vadiyi hemde Muhteşem'i izliyorum yok mu forumda benden bitane ortadakiler.
Muhteşem Yüzyıl bitti artık.
Doksanlar zorlar MY'yi
(mobil)
bu yıl final yapmamalarının bedelini seneye ağır ödeyecekler doksanlar çarşambaya gelirse fark atar bence
Seneye daha çok düşecek.Yayından bile kaldırılabilir.
merhaba
bana da öyle geliyo sezon sonunu getireceklerine inanmıyorum
sana da merhabaSeneye intikam myyi geçerrr ...
- - - Ekleme - - -
Bu arada tüm dizilere tebriklerrr
aynştayn 😱Muhteşem Yüzyıl seneye iyi oranlarına kavuşur güzel sahnelerle.
Bir tek ben tutturmuşum vay be.merhaba
sana da merhaba
aynştayn 😱