AlemTo'nun Geri Dönüş Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Iddialiysan sorun Yok aga kazanirsin :)

alemtoda iyi oynar eşit güçte sayılırız tabi şimdi beni yener 1 senedir oynamıyoz :D

- - - Ekleme - - -

Oha tamamdır anladım aga oh be Ramazanda bende gireyim haxa kapışayım sizle çok istiyorum ya

aga haxball turnuvasında yaptıklarımızı hatırlıyon mu sadece evet ya da hayır de ayrıntıya girme :D

2-2 bitmiş bu turnuva maçıydı galiba xdragxx emre5757 falan olduğuna göre :D
aga bak mentionlama yaparken baş harfi büyük yazma nicki nasılsa öyle yaz bi de cümlenin başında yapacaksan başına nokta falan koy mesela;
. @AlemTo :D

- - - Ekleme - - -

Bende kafa kafaya oynardım bunlarla.Alemto agamı 4-5 kez yenmiştim Takas agamı 1-2 kez yenmiştim :D Takas Alemtoyu ezerdi hep ::D

gerçekler bunlar aga alemtoyu yeniyodum kabul edemiyo aga durum bu :D çd ikimizde sana fark atıyoduk sen hiç konuşma :kiki:

- - - Ekleme - - -

Hacı bak sen fazla konuşma videoların duruyor koydurtma bana :D

aga kızma gerçekleri söylüyo adam :kiki:
hatta turnuva sonuçları ortada haxball turnuvası koydurtma bana resmi skorları :D

2-2 bitmiş bu turnuva maçıydı galiba xdragxx emre5757 falan olduğuna göre :D
aga bak mentionlama yaparken baş harfi büyük yazma nicki nasılsa öyle yaz bi de cümlenin başında yapacaksan başına nokta falan koy mesela;
. @AlemTo :D

- - - Ekleme - - -

gerçekler bunlar aga alemtoyu yeniyodum kabul edemiyo aga durum bu :D çd ikimizde sana fark atıyoduk sen hiç konuşma :kiki:

- - - Ekleme - - -

aga kızma gerçekleri söylüyo adam :kiki:
hatta turnuva sonuçları ortada haxball turnuvası koydurtma bana resmi skorları :D

Hatırlıyon mu seninle iddaa girdik çok ciddi oynadık senin imzana ne yazdırdım bir söylesene bana :F.