Anaa. Son yarım saate girdim bölümde. Meğersem dava bu bölümdeymiş. Heyecanlandım şimdi![]()
Tüyo: Kalem kiriliyor![]()
Hıı. Asılacak zaten. Nazif Kara öldü ama şu anda di,zideki ruhu zaten![]()
34.Bölüm Tüyolar; @Forumdash @darksaal @ABAY_06 @sürgünüm
Mahir: Seni düşlerine kavuşturacağım.... Bu hayatta yapacağım son şey de olsa seni mutlu edeceğim... söz veriyorum...
Turgut son dakika baskını yapsa da Mahir’i bulamaz.
Mahir ve Yasin, Mahir’in hatırladığı bir ipucuyla İbrahim’in peşine düşüyorlar.
Yasin sonunda Feride’ye anlatması gerekenleri anlatıyor
YASİN : Birileri sizin Kara ailesi üzerindeki kanaatinizi değiştirmeye çalışıyor. Onları farklı gösteriyor. Bu ailenin üzerine büyük oyunlar dönüyor.
Nihan gerçekleri öğreniyor ve Nazif’i ziyaret ediyor.
Nihan: Evime, yuvama sahip çıkamadım. Senin ardına düşmedim.. Hepimizin ömrünün yazısını değiştirdim...Feride, Turgut’un yaptığı bir başka haksızlığı daha öğreniyor
İşte böyle olur İnşallah34.Bölüm Tüyolar; @Forumdash @darksaal @ABAY_06 @sürgünüm
Mahir: Seni düşlerine kavuşturacağım.... Bu hayatta yapacağım son şey de olsa seni mutlu edeceğim... söz veriyorum...
Turgut son dakika baskını yapsa da Mahir’i bulamaz.
Mahir ve Yasin, Mahir’in hatırladığı bir ipucuyla İbrahim’in peşine düşüyorlar.
Yasin sonunda Feride’ye anlatması gerekenleri anlatıyor
YASİN : Birileri sizin Kara ailesi üzerindeki kanaatinizi değiştirmeye çalışıyor. Onları farklı gösteriyor. Bu ailenin üzerine büyük oyunlar dönüyor.
Nihan gerçekleri öğreniyor ve Nazif’i ziyaret ediyor.
Nihan: Evime, yuvama sahip çıkamadım. Senin ardına düşmedim.. Hepimizin ömrünün yazısını değiştirdim...Feride, Turgut’un yaptığı bir başka haksızlığı daha öğreniyor
Adamsın lan YasinKibrit yeni favorim oldu artık
![]()
ben demistim![]()
Sayenizde bütün sürprizi kayboldu Sayın Ömer
- - - Ekleme - - -
Mahir ya. Bari evde çıakr şu kravatı ya :q Vallahi ben sıkıldım kravattan![]()
Afbuyur 😕
kravati evde takmasi detayhazirda bekliyor adam.
(mobil)
Alem yapıyıolar. Allah'tan çıkardı![]()
Orhan da çok asi ya.![]()
aynen aga orhan karadayıda bir dönem noktası oldu o girdi dizi süper oldu ama hiç sevmiyorum çok artist![]()
Çok artist olduğu doğrudur. Çok fevri. Mahir'in başına bela olacağı kesin![]()