Göreceğiz. Şu anda en gıcık kaptığım kişi o dizide. 2. de Ayten.![]()
Yasin dizide ilk basta kötü görünsede sonradan cok iyi biri oluyor Songül sayesinde
Songülüme laf yok @XanTier![]()
Ayteni hiç sevmemneredeyse Turgut iyi yapti diyecegim son bölüm
![]()
Niyee söylüyosuuuuuuuunn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hiç düşünmüyo böyle şeyleriBen o kadar söylemedim sürprizli bir karakter dedim, Yakamoz pat diye söyledi.![]()
Adama hemen kötü damgasi vurmussun napiimseverim kibriti.. sen daha cok sasiracaksin anlasilan
![]()
Sen simdi Baharida iyi zannediyorsundur![]()
Ben o kadar söylemedim sürprizli bir karakter dedim, Yakamoz pat diye söyledi.
Neyse zaten dizinin genel gidişatını biliyorsun.![]()
Hiç düşünmüyo böyle şeyleri
Vurmayıp napıyım? İlk bölümde Mahir'i dövdüğünden beri kılım ona :q
İnanmıyorum![]()
Mahir kaçıncı kez karakola götürldü sayamadım vallaha. :q 24 gün oldu, adam 24 kere karakola düştü herhalde![]()
Arkadaslar ortada büyük bir iddia var. Senaryonun bir kismi calinmis ve internete sizdirilmis. İkinci idfia ise senaryo calindigi ve calinan kismin dogru olmasi sebebiyle Diziye 1 veya 2 hafta ara verilecek olmasi.
Paylasilan kismi aradim, buldum ve okudum ve bana cok mantikli bir senaryo gibi geldi. Ve eger senaryo dogru ise ve söylendigi gibi 4-5 bölüm daha varsa sezon finaline hersey tam oturuyor. İcerigi buraya yazip izledigim dizime incir agaci dikmek istemiyorum. Zaten dogru olup olmadigida belli degil. Ama su kadarini yazayim 'Karadayi geliyor'Buldugum yaziyi özel olarak isteyenler mesaj atsin ama heyecani kalsin diyorsaniz istemeyin. Ama ben okuduktan sonra bile oha dedim ve hala heyecanliyim
ama bazi önemli yerler aciklaniyor okudugum yazida.
Olmaz aga ihanet etmem dizime![]()
Arkadaslar ortada büyük bir iddia var. Senaryonun bir kismi calinmis ve internete sizdirilmis. İkinci idfia ise senaryo calindigi ve calinan kismin dogru olmasi sebebiyle Diziye 1 veya 2 hafta ara verilecek olmasi.
Paylasilan kismi aradim, buldum ve okudum ve bana cok mantikli bir senaryo gibi geldi. Ve eger senaryo dogru ise ve söylendigi gibi 4-5 bölüm daha varsa sezon finaline hersey tam oturuyor. İcerigi buraya yazip izledigim dizime incir agaci dikmek istemiyorum. Zaten dogru olup olmadigida belli degil. Ama su kadarini yazayim 'Karadayi geliyor'Buldugum yaziyi özel olarak isteyenler mesaj atsin ama heyecani kalsin diyorsaniz istemeyin. Ama ben okuduktan sonra bile oha dedim ve hala heyecanliyim
ama bazi önemli yerler aciklaniyor okudugum yazida.
İçeriğini paylaşma. Sadece sızdırıldı diye konu aç![]()