Kurtlar Vadisi Destere Operasyonu--11.Bölüm--Bihter Ziyagil Diziye Teşrif Eder

Puanınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
143,519
Puanı
1,061
(destere popsundaki ağrı ile koltuğa oturur,herkes toplamıştır.Prncss.. söze girer)

Prncs..:bu arkadaş endgame kendisi eski ff'cilerden şimdilerde büyü ile uğraşıyor.
polat:burada ne işi var?
endgame:sanane arkadaşım sana mı soracağım!
destere:biliyordum,hep anti vadici olduğunu biliyordum! (memati desterenin popsuna tabanca ile vurur) ahh!
memati:susmazsan sustururuz gülüm!
prncss..:neyse kendisi bize çok önemli birinin ruhunu çağıracakmış..
polat:elif'i mi çağıracaksın yoksa <3(leyla gelir)
leyla:elif ha!
polat:hayatım hoşgeldin gözlerim yollarda kaldı
leyla:bırak şimdi yıkama yağlamayı yan odaya gel.(yan odaya geçerler)

leyla:bu ne polat?(polat'ın ceketi vardır elinde.)
polat:ceketimi mi getirdin çok sağol ben de nerede bıraktım diyordum
leyla:sen nerede bıraktın ceketini da ahlakı düşük,kalitesiz bir kadın getiriyor?
polat:anlamadım kim getiriyor?(leyla bir tokat atar)

FLASHBACK 2 SAAT ÖNCE

Zerrin:Merhaba abla polat abi evde mi?
leyla:sen kimsin?
zerrin:ben aşağıdaki pavyondan zerrin. neyse ben bunu bırakıp gideyim.kendisine selamlar en yakın zamanda lokale de bekleriz.
leyla:aa bir dakika bir dakika ya polat'ın seninle ne işi olur,kim gönderdi seni?
zerrin:herhalde Allah gönderdi bacım gözün açılsın diye.Aa dur bakayım beni kim çağırıyor buldum şehrin keşmekeşi beni çağırıyor.
leyla : (zerrin'in önüne geçer.)dur gidemezsin
zerrin:sen benim lakabımı biliyormusun kızım!
leyla:neymiş?
zerrin: (poposuyla leyla'ya çarpar leyla düşüp kafasını vurur.) poposuyla dağları deviren zerrin'im ben..

ŞİMDİ

polat:
aa kimmiş o kadın hiç tanımıyorum... (leyla bir tokat daha atar)
leyla:neyse bunu sonraya saklıyorum içeri gidelim mertak ettim kimin ruhunu çağıracak.

(herkes terasa çıkar yuvarlak masanın etrafına toplanır,endgame ortaya küresini koyar.)

endgame:haydi şimdi ben ne dersem içinizden tekrar edin.burada içimizde kim en fazla istiyorsa birini görmeyi o gelecek.
forumdash:aman tırt kaldı mı öyle şeyler biraz vampirli dizi izleyin böyle ruh mu çağırılır
beyazsoy:hoop burada biri özenti olacaksa daha önemlisi elit oalcaksa o ben olurum sana ne oluyor.
destere:neyse hadi olaya geçelim nasılsa benim istedğim gelecek.
endgame:
evet içinizden tekrar edin.Ey iki dünya arasında sıkışmış,iffetli insan.Arka sokakları aş da gel bu bir istanbul masalı'na.Ekmek teknesi ile sırlar dünyasını aş da gel.Yılan hikayesine dönümş bu yalan dünyamızda bizi faklı desenlere kavuştur.
pompy : nasıl ruh çağırma sen hiç sihirli annem izlememişsin.
endgame:şimdi herkes işaret parmağını küreye koysun.
memati:usta ben sıkıldı sıkıyım mı küreye?
polat: dur memati ucuna kadar gelmişiz.(bir anda kürede bir ışık belirir)

beyazsoy:
bu bu bu...
haluk792:amanın yoksa...
destere: ooyşşşşş bihter'im gelmiş.
prncss..:gökyüzüne bakın ayda bihter silueti çıktı.
destere:südyeni çıksa daha iyiydi ama bu da iyi sayılır.
polat:indir onu memati!
memati:usta silah belimde duruyor
polat: onu değil iki bacağının arasındakini
memati:kusura bakma usta iki bölüm hareme girdim kötü etkilendim.

forumdash:bihter bana gel bana gel
haluk792:benim bir arama yapmam lazım

haluk792:merhaba ben haluk..
operatör: The person you have called cannot be reached at the moment, please try again later...
haluk792: aa yalan bak daha kimi aradığımı bile söylemedim neyse bir de foxıtalıa 'yı arayayım.(arar)
caio mi cihiamo haluk,haluk eroğlu...

forumdash:
şuna bakın bihter'in arkasında biri var.
beyazsoy:bir yerden tanıdık geliyor ama...

bihter:bırak beni hizmetçi parçası..
beşir:hayır bir kez daha nihal'i harcamana izin veremem.ilkinde matmazele dedim dedim inandıramadım.bu kez işimi şansa bırakamam.
bihter:gideceğim destoş'uma,bırak beni
beşir:hayır burada benimle kalacaksın behlülle seni serada izledim her pozisyonu biliyorum gel buraya...

destere: destoş'um mu dedi o! (bu sırada rıza baba ve ekibi helikopterle olay mahaline gelirler)

rıza baba: hadi evlat ver o küreyi bize.
prncs..:bunlar nereden çıktı?
pompy:ben çağırdım sonunda öbür dünya ile kapı açıldı belki rıza babayı da periler alemine dudunun şatosuna gönderirim,dudu peri ona aşk sihri yapar ve evlenirler.böylece rıza baba betüş'ün üvey babası olur ve iki dizi birleşir.sona bu evliliği hazmedemeyen taci rıza babayı ısırır ve kanını akıtır böylece kan davası başlar.perihan peri ile suat çoban karşılıklı atışır.bu durumda ayla ile dudu da kuma olmuş olur ve sonunda sihirli annem'e arka sokaklar sezon final iyapabilirim...
memati:usta bu adam senin baban değil mi?
polat:saçmalama memati o öldü bu rıza baba biz buna reenkarnasyon diyoruz sen hiç ''kurtlar vadisi ilkleri ve rekorları'' konusunu okumadın mı onu da ilk bizim dizi yapmış...
memati:kusura bakma usta kaçırmışım o kısmı
rıza baba:ali küreye nişan al.
ali:tamamdır rıza baba.
destere: hayır küre giderse bihter de gider...(ali küreye ateş eder küre parçalanır,destere olduğu yerde kalmıştır.)

forumdash:bu totoşa bir şey oldu hareket etmiyor,destere destere(yanıt vermez.)
prncss::ay nabzı atmıyor...
beyazsoy:eyvahlar olsun zinhar ölemez zira bihter'in vücudundaki öldükten sonraki tüm değişikleri gördü her şeyi ezberlemiştir konu açıp hit almamlazım. açılınnnn!!!(destere'yi masaya yatırırlar,beyazsoy suni tenefüse başlar)

haluk792:efendim öpüşmeyeceksiniz sadece hava üfleyeceksiniz.
beyazsoy:sus benim işimi karışma.
destere: öhüü öhüüü beyazsoy kaç tane acılı lahmacun yedin böyle hepsini midemde hissettim.
beyazsoy:şimdi ellerinde ıstakoz kalmayınca lahmacun gönderdiler valla.

forumdash:şuraya bakın bihter siluetini gören 70 bin Türk erkeği,750 bin arap erkeği ve diğer ülkeleden 150 bin erkek kalp krizi geçirmiş.kocalarının bihter'e karşı erekte kaldığını gören 287 kadın kocasını balta ile doğramış ve 372 bin koca eşini bihter'i gördükten sonra ''boş ol boş ol boş ol'' diyerek boşamış ve boşalmış.
beyazsoy:hadi haluk fox a haber verdi,revan da cnn türk ile cnn internatıonal'ı karıştırıp haber vermiştir bu araplar nereden haber aldı?

@ff binası

*Dream*:ne yapacağım ben oyuna geldim.
yakamoz-asi:ben dedim öyle şey mi olur gökyüzünde tuba belirmez bunlar hurafe diye.
*Dream*:ama endgame öyle gerçekçi anlattı ki ben de tubanın arap fan page sayfalarına yaydım haberi.şimdi baktım hepsi benim profilimi paylaşıyor aşırı şikayetten facebook ve twitter hesapalrım gidecek.
yakamoz-asi:neyse şimdi ne yapacağımızı konuşalım.
*Dream*:ben bu utançla yaşayamam,fan kariyerim bitti.(koşar ve camı kırarak 19.kattan aşağı atlar)
yakamoz-asi:ovv yoooo (R.I.P.)

Son düzenleme:
beyazsoy:hoop burada biri özenti olacaksa daha önemlisi elit oalcaksa o ben olurum sana ne oluyor.
:kiki:

endgame:evet içinizden tekrar edin.Ey iki dünya arasında sıkışmış,iffetli insan.Arka sokakları aş da gel bu bir istanbul masalı'na.Ekmek teknesi ile sırlar dünyasını aş da gel.Yılan hikayesine dönümş bu yalan dünyamızda bizi faklı desenlere kavuştur.
:kiki: :kiki:

pompy:ben çağırdım sonunda öbür dünya ile kapı açıldı belki rıza babayı da periler alemine dudunun şatosuna gönderirim,dudu peri ona aşk sihri yapar ve evlenirler.böylece rıza baba betüş'ün üvey babası olur ve iki dizi birleşir.sona bu evliliği hazmedemeyen taci rıza babayı ısırır ve kanını akıtır böylece kan davası başlar.perihan peri ile suat çoban karşılıklı atışır.bu durumda ayla ile dudu da kuma olmuş olur ve sonunda sihirli annem'e arka sokaklar sezon final iyapabilirim...

yine başarılıydı senaryo. Puanım 10 :)

:F :F

Yine dört dörtlük bölümdü @xemrexxx

2 bölümdür yokum haaa. Ne zaman geri dönücem. Gitmiyim hiç. :kiki:

10

Yine güldürdün eğlenceli bir dizi gerçekten. :) @xemrexxx bu hafta da 10 puanı hakediyor.

endgame:evet içinizden tekrar edin.Ey iki dünya arasında sıkışmış,iffetli insan.Arka sokakları aş da gel bu bir istanbul masalı'na.Ekmek teknesi ile sırlar dünyasını aş da gel.Yılan hikayesine dönümş bu yalan dünyamızda bizi faklı desenlere kavuştur.

yine başarılıydı senaryo. Puanım 10 :)

teşekkürler pompy reyiz amacına neredeyse ulaşıyordu :F

- - - Ekleme - - -

:F :F

Yine dört dörtlük bölümdü @xemrexxx

2 bölümdür yokum haaa. Ne zaman geri dönücem. Gitmiyim hiç. :kiki:

10

bölümler çok uzuyoırdu bu bölümde 8 kiş ifalan yoktu bir dahaki bölüme d-önersiniz senle pompy i kanka yapıcam :F

- - - Ekleme - - -

Yine güldürdün eğlenceli bir dizi gerçekten. :) @xemrexxx bu hafta da 10 puanı hakediyor.
sağol panpa :D

- - - Ekleme - - -

:F Her cümleye güldüm.:F

teşekkürler :F

Sabah tapatalkla okumustum, oy vermeyi unutmusum :)
Güzel bölüm olmus. Özet olmadigi icin bir puan kiriyorum yoksa 10 verirdim 😉

@xemrexxx bu bölüm performansında biraz düşüş var normalde 9 verirdim ama Beşir için 10 point veriyorum :F

Bütün forum dizide bi ben yokum :T: :D

@xemrexxx bu bölüm performansında biraz düşüş var normalde 9 verirdim ama Beşir için 10 point veriyorum :F

Bütün forum dizide bi ben yokum :T: :D
herkesi katarsam 100 dk lik dizi olacak ::D birkaç bölüme sen de gelirsin diziye

- - - Ekleme - - -

Kurtlar Vadisi İlkleri ve Rekorları konusuna laf gelmiş.Hem Polat pavyona mavyona gitmez.
Puanım belli

puan geçersiz dizi okunmadan puan verilmiş polat pavyona gitmiyor laz ziyadan kaçarken zerrin in evne sığınıyor :D fruko aman @Fks14 gereğinin yapılmasını arz ederim:D

. @xemrexxx eline sağlık son 2-3 bölümdür güldürüyorsun harbiden :F:F Zerrin'e bildiğin sesli kahkaha attım beyazsoy'a her zamanki gibi güldüm yine :X Dream'i R.İ.P yapman ayrı bi güldürdü.Konu açılırsa şaşmam :X 9/10 verdim:oley:

- - - Ekleme - - -

Edit: KVP ilkler konusunada iyi bi gönderme yapmişssin :F:F:

. @xemrexxx eline sağlık son 2-3 bölümdür güldürüyorsun harbiden :F:F Zerrin'e bildiğin sesli kahkaha attım beyazsoy'a her zamanki gibi güldüm yine :X Dream'i R.İ.P yapman ayrı bi güldürdü.Konu açılırsa şaşmam :X 9/10 verdim:oley:

- - - Ekleme - - -

Edit: KVP ilkler konusunada iyi bi gönderme yapmişssin :F:F:
thanks panpa haftaya karadayıya gönderme var pompy reyizden fikir aldım :A

gelecek bölümün fragmanını gördüm gibi. - yi yedin şimdiden:A
sus bakem üzerine pompy reyizi salarım mesajalrının anlamını çzömeye çöalışırken hayattan soğursun ::F bu arada diziye aradağım kadın başrol zerrin mi olsa @RevaN diğer adaylar caroline ve ferhunde :F

Forum İstatistikleri

Konular
172,830
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi