keşke böyle bi aptallık yapmasaydı![]()
Benim için Polat ve Ömer Baba dışında hiçbir karakterin önemi yoktur bu dizide. Gözlerim de hiç aramaz bu ikisinden başkasını.
keşke böyle bi aptallık yapmasaydı![]()
Benim için Polat ve Ömer Baba dışında hiçbir karakterin önemi yoktur bu dizide. Gözlerim de hiç aramaz bu ikisinden başkasını.
benim içinde memati ve polattı ama mematiyi artık aramıyo gözlerim artık tek tabanca polatımız kaldı elimizde.
Ben sadece 162. Bölümde aradım Memati'yi O da gömüldükten sonra bitti zaten![]()
Ultra ultra süpersonik zeki Akif dışında KGT'nin geri zekalılık yapmadığı bir bölümdü bu @34rcp44. Bölüm için çok büyük bir + bu.![]()
haklısınah şu torpil yokmu ya o torpil bi bize denk gelmiyo be
Torpiller VadisiDizideki herkes torpilli neredeyse
![]()
bizide aralarına çatapat diye alsalardıda olurduherneyse belki bir gün yolda geçerken bi yönetmen farkeder de dizide oynatır
![]()
Onur Tan görürse kesin alırAdam ne de olsa amatör. Amatörlerle çalışmaktan zevk alır
![]()
aga şimdi lafmı soktun lafmı attın anlamadım ama Onur Tan çağırsada gitmem zaten 2 bölüme kalmaz öldürürler beni![]()
Diziye gidip 2 bölümlük figüran olmayı başarırsan helal valahi10 dklık bi rol de olabilir
![]()
Bugün Vadiyi izleyemedim![]()
![]()
Bugün Vadiyi izleyemedim![]()
![]()
Yok be agalar okula gitmicem yarın Vadiyi hemen izlemek için rapor alırım.İzlemezsem olmaz o kadar ağladım kiElektrikler tam gidecek zamanı buldu baya sövdüm
![]()
Müzik çıkmadı ama aga izlemene gerek yok bölüm vasattıYeni müzik çıktı mı agalar.