bende çıkıyom artık muhabbet keyifli oldu bize bu muhabbeti yaşattığı için efsane dizi kurtlar vadisine bir kez daha hayran oldum vaidm benim vadim![]()
Haha
bende çıkıyom artık muhabbet keyifli oldu bize bu muhabbeti yaşattığı için efsane dizi kurtlar vadisine bir kez daha hayran oldum vaidm benim vadim![]()
İnandınmı izlediğime sadece fazla analiz yapmambende çıkıyom artık muhabbet keyifli oldu bize bu muhabbeti yaşattığı için efsane dizi kurtlar vadisine bir kez daha hayran oldum vaidm benim vadim![]()
bende çıkıyom artık muhabbet keyifli oldu bize bu muhabbeti yaşattığı için efsane dizi kurtlar vadisine bir kez daha hayran oldum vaidm benim vadim
- - - Ekleme - - -
yavaş ol aga yavaş coştun sen de he ağır konuşma ağır konuşurum vadiye laf söyletmem ona göre![]()
İnandınmı izlediğime sadece fazla analiz yapmam
1.cide iyidi ama 6.sezon berbattıKurtlar Vadisi Pusu şu anda kadar 6 sezon finali yaptı. Onlardan sadece 1 tanesi bombaydı. Diğer hiç biri bomba değildi. Bunu hatırlatıyım. Bi hatırla sezon finallerini.
Kurtlar Vadisi Pusu şu anda kadar 6 sezon finali yaptı. Onlardan sadece 1 tanesi bombaydı. Diğer hiç biri bomba değildi. Bunu hatırlatıyım. Bi hatırla sezon finallerini.
Güzel bölüm çekseler beğenirimizlediğini biliyorum da hep beğenmedim yazmana irrite oluyorum aga bi kez de beğen lan beğen![]()
hepsi bombaydı aga neden bahsediyon geçen sezon ki bile bombaydı memati öldü memati boru mu ismi yeter be
Geçen sezonvadide en çok heyecanladığım tek final iskenderin asıldığı sezon finali fevkaladeninde fevkindeydi ebrunun arabadan kurtulma durumu iskenderin yukardan polatı izleyişi mematinin vurulması iskenderin tam skıcakken abdülün iskendere vurması orda heyecanın doruklarına çıktım be bak şimdide heyecanlandım![]()
vadide en çok heyecanladığım tek final iskenderin asıldığı sezon finali fevkaladeninde fevkindeydi ebrunun arabadan kurtulma durumu iskenderin yukardan polatı izleyişi mematinin vurulması iskenderin tam skıcakken abdülün iskendere vurması orda heyecanın doruklarına çıktım be bak şimdide heyecanlandım![]()
Gürkan Uygun istemese kaç kişi inanırdı öleceğine?
5. sezon çok iyiydi zaten. Aron Feller'in emrine girecekmiş Polat. Bak sen.Bombaymış.
4. Sezon güzeldi. Elif'in hristiyan olması hharbiden bombaydı. Buna sözüm yok.
3. sezon da bombaydı. Polat iki kurşun yedi. Öldü mü acaba diye meraktan biz öldük zaten.
2. sezon da bombaydı. Evi ateşe verdi. Biz sandık ki herkes öldü. Tüh tüh.
Geçen sezon
Aynen bende dedim ölmezheyecan bakımından diyom aga yoksa oda güzeldi ama orda millet memati ölmez diye fazla beğenmedi final sahnesini bende dahil ama sonra şapa oturduk![]()
sen nasıl bişey bekliyodum on numaraydı ersoyun ölümü mematinin ölümü iskenderin ölümü başbakana suikast sırasında polatın vuluması off be ne finaller yapmışız dehşet
Aynen bende dedim ölmez![]()
heyecan bakımından diyom aga yoksa oda güzeldi ama orda millet memati ölmez diye fazla beğenmedi final sahnesini bende dahil ama sonra şapa oturduk![]()
Ölüm mü sezon finalini dehşet yapan? Sezon finalinin özelliği ne? İnsanı 3 ay diri tutması lazım. Ersoy öldü diye ben 3 ay hiç heyecanlı kalmadım. Ama 3 ay boyunca Elif'i merak ettim.
- - - Ekleme - - -
Ben de dedim.![]()
Ama Gürkan Uygun istemese hiç de şapa oturmazdık![]()