Kurtlar Vadisi Pusu 193. Bölüm Yorumları

bende çıkıyom artık muhabbet keyifli oldu bize bu muhabbeti yaşattığı için efsane dizi kurtlar vadisine bir kez daha hayran oldum vaidm benim vadim :d

Haha :F Hayran olacak yer arıyon sen de :F

bende çıkıyom artık muhabbet keyifli oldu bize bu muhabbeti yaşattığı için efsane dizi kurtlar vadisine bir kez daha hayran oldum vaidm benim vadim :d

- - - Ekleme - - -

yavaş ol aga yavaş coştun sen de he ağır konuşma ağır konuşurum vadiye laf söyletmem ona göre :)

Kurtlar Vadisi Pusu şu anda kadar 6 sezon finali yaptı. Onlardan sadece 1 tanesi bombaydı. Diğer hiç biri bomba değildi. Bunu hatırlatıyım. Bi hatırla sezon finallerini.

Kurtlar Vadisi Pusu şu anda kadar 6 sezon finali yaptı. Onlardan sadece 1 tanesi bombaydı. Diğer hiç biri bomba değildi. Bunu hatırlatıyım. Bi hatırla sezon finallerini.

hepsi bombaydı aga neden bahsediyon geçen sezon ki bile bombaydı memati öldü memati boru mu ismi yeter be

vadide en çok heyecanladığım tek final iskenderin asıldığı sezon finali fevkaladeninde fevkindeydi ebrunun arabadan kurtulma durumu iskenderin yukardan polatı izleyişi mematinin vurulması iskenderin tam skıcakken abdülün iskendere vurması orda heyecanın doruklarına çıktım be bak şimdide heyecanlandım :F

hepsi bombaydı aga neden bahsediyon geçen sezon ki bile bombaydı memati öldü memati boru mu ismi yeter be

Gürkan Uygun istemese kaç kişi inanırdı öleceğine?
5. sezon çok iyiydi zaten. Aron Feller'in emrine girecekmiş Polat. Bak sen.Bombaymış.
4. Sezon güzeldi. Elif'in hristiyan olması hharbiden bombaydı. Buna sözüm yok.
3. sezon da bombaydı. Polat iki kurşun yedi. Öldü mü acaba diye meraktan biz öldük zaten.
2. sezon da bombaydı. Evi ateşe verdi. Biz sandık ki herkes öldü. Tüh tüh.

vadide en çok heyecanladığım tek final iskenderin asıldığı sezon finali fevkaladeninde fevkindeydi ebrunun arabadan kurtulma durumu iskenderin yukardan polatı izleyişi mematinin vurulması iskenderin tam skıcakken abdülün iskendere vurması orda heyecanın doruklarına çıktım be bak şimdide heyecanlandım :F
Geçen sezon

bugün öylesine bi bölüm izlim dedim yazeteden kvp 56 yı izledim manyak bieşy manyak yok böyle bi bölüm çok güzeldi polatın cavit akarsunun mekanındaki raconu enfesti :D

Off. Müthişti o bölüm ya. Şok üstüne şok yaşamıştık son anlarında.

Gürkan Uygun istemese kaç kişi inanırdı öleceğine?
5. sezon çok iyiydi zaten. Aron Feller'in emrine girecekmiş Polat. Bak sen.Bombaymış.
4. Sezon güzeldi. Elif'in hristiyan olması hharbiden bombaydı. Buna sözüm yok.
3. sezon da bombaydı. Polat iki kurşun yedi. Öldü mü acaba diye meraktan biz öldük zaten.
2. sezon da bombaydı. Evi ateşe verdi. Biz sandık ki herkes öldü. Tüh tüh.

sen nasıl bişey bekliyodum on numaraydı ersoyun ölümü mematinin ölümü iskenderin ölümü başbakana suikast sırasında polatın vuluması off be ne finaller yapmışız dehşet

Şu bir gerçek. Bu sezon KVP tarihinin en iyi bölümlerini izledik.
Ama bu sezon KVP tarihinin en kötü bölümlerini de izledik.
Bu da bizim 10. yıl hatıramız oldu.

sen nasıl bişey bekliyodum on numaraydı ersoyun ölümü mematinin ölümü iskenderin ölümü başbakana suikast sırasında polatın vuluması off be ne finaller yapmışız dehşet

Ölüm mü sezon finalini dehşet yapan? Sezon finalinin özelliği ne? İnsanı 3 ay diri tutması lazım. Ersoy öldü diye ben 3 ay hiç heyecanlı kalmadım. Ama 3 ay boyunca Elif'i merak ettim.

- - - Ekleme - - -

Aynen bende dedim ölmez:F

heyecan bakımından diyom aga yoksa oda güzeldi ama orda millet memati ölmez diye fazla beğenmedi final sahnesini bende dahil ama sonra şapa oturduk :F

Ben de dedim. :F
Ama Gürkan Uygun istemese hiç de şapa oturmazdık :D

ben mematinin öleceğini biliyodum ağlıyodum nerdeyse orda babam dibimdeydi utancımdan ağlayamadım usta selv isana emanet ustaaaaa dedi benim gözler dolu :( mematiyi çok severdim çakırdan sonra en sevdiğim karakterdi

Ölüm mü sezon finalini dehşet yapan? Sezon finalinin özelliği ne? İnsanı 3 ay diri tutması lazım. Ersoy öldü diye ben 3 ay hiç heyecanlı kalmadım. Ama 3 ay boyunca Elif'i merak ettim.

- - - Ekleme - - -

Ben de dedim. :F
Ama Gürkan Uygun istemese hiç de şapa oturmazdık :D

keşke böyle bi aptallık yapmasaydı :D