Kurtlar Vadisi Pusu 193. Bölüm Yorumları

zevkler tartışılmaz aga ben de en çok şurup sahnelerini beğeniyorum nedense babacım deyişi güzel :kiki: valla dedem falan da baya gülüyo ona sevildiğini düşünüyorum :D

- - - Ekleme - - -

yav o deilde leyla süper güzel olmuş ya bu bölüm çok daha güzeldi :D

recep e göre bütün sahneler asla beğenilmez hep kötü diyeceksin ulan aga :D bana göre güzel ve süper görüşüm budur ne derseniz diyin bu bölümde süperdi o kadar hadi iyi geceler :D

- - - Ekleme - - -

yaz ulan yaz :D

bütün sahnelermi abartma istersen beğendiğim sahneler var tabiki margaretin helikoptere binmesi inmesi cahitin ajanın ayaklarını okşaması :F:F

zevkler tartışılmaz aga ben de en çok şurup sahnelerini beğeniyorum nedense babacım deyişi güzel :kiki: valla dedem falan da baya gülüyo ona sevildiğini düşünüyorum :D

- - - Ekleme - - -

yav o deilde leyla süper güzel olmuş ya bu bölüm çok daha güzeldi :D
Aga gerisini yarın yazarım

Tapinakcilarin konusmalarinida pek begenmedim adamlar konusuyo üstüne türkce düblaj geliyo öyle yapacaklarina türkce alt yazi yapsalar daha iyi olur

Tapinakcilarin konusmalarinida pek begenmedim adamlar konusuyo üstüne türkce düblaj geliyo öyle yapacaklarina türkce alt yazi yapsalar daha iyi olur

O zaten ayrı bi saçmalık. Ekip yorulduğu için böyle saçma bir dublaj yapıyolar dimi @takas? Hep ing hem Türkçe dublaj yapmak daha kolaylarına geliyor herhalde.

cahit-arzu(ajan) sahneleri çok güzeldi cahitte çapkın he :kiki:

Cahitin ayak okşaması faruğun remziyle görüşmesi ve remzinin fazla tepki vermesi yeter lan yoruldum:kiki:

bende çıkıyom artık muhabbet keyifli oldu bize bu muhabbeti yaşattığı için efsane dizi kurtlar vadisine bir kez daha hayran oldum vaidm benim vadim :d

- - - Ekleme - - -

Bi şey söyleyim mi? Alınma ama çok beklersin. N*h gelir bomba bi sezon finali.

Gönül isterki 4. sezondaki gibi bi şey olsun. Hiç ama hiç sanmam.

yavaş ol aga yavaş coştun sen de he ağır konuşma ağır konuşurum vadiye laf söyletmem ona göre :)

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre