Yalan Dünya, FOX'taki Lale Devri'ne gönderme yaptı!

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,641
Puanı
1,060
Kanal D'de pazartesi akşamları ekrana gelen Yalan Dünya dizisinin dün akşamki bölümünde dikkatli izleyiciler bir detayı atlamadı.

Dizideki bir diyalogda kavgaları eksik olmayan FOX'un en iyi dizilerinden olan Lale Devri dizisine gönderme vardı.

İnce göndermenin olduğu sahne olayın farkına varan izleyicilere kahkaha attırdı.

İşte o görüntüler:

Moderatörün son düzenlenenleri:
gülmeyi bırak hafif bi gülümseme bile olmadı videoda :(

İlk sezon komedi dizisiydi, bu sezon gülümsetmekten öteye pek götüremiyor.

Şimdi izlemeden yorum yapıyor diyenler olur. Ama kaç kere önyargısız bi şekilde izlemeyi denedim. Ama olmuyor :(

İlk sezonda komedi dizisi değildi. Bana kalırsa komedi dalında hiçbir zaman olmadı Yalan Dünya. Büyük bir kadrosu var ama çok basit ve sıradan diyaloglardan ibaret dizi. Bir tek Vasfiye Teyze güldürüyor beni. Onuda internete koyuyorlar zaten orada izliyorum. :)

İlk sezonda komedi dizisi değildi. Bana kalırsa komedi dalında hiçbir zaman olmadı Yalan Dünya. Büyük bir kadrosu var ama çok basit ve sıradan diyaloglardan ibaret dizi. Bir tek Vasfiye Teyze güldürüyor beni. Onuda internete koyuyorlar zaten orada izliyorum. :)

Evet, diyaloglar çok banal.
Takas'ın tabiriyle "güldürmek için eğilip bükülen karakterler"den birisi olan Orçun güldürüyodu ilk sezon ama artık o da yetmiyor.
Vasfiye Teyze de iyi. İzledim geçenlerde, güzelmiş :D

Evet, diyaloglar çok banal.
Takas'ın tabiriyle "güldürmek için eğilip bükülen karakterler"den birisi olan Orçun güldürüyodu ilk sezon ama artık o da yetmiyor.
Vasfiye Teyze de iyi. İzledim geçenlerde, güzelmiş :D
Orçun bence çok abartı bir karakterdi. Ben hiç sevmedim ve sevemedim o karakteri nedense...

Gülmedim. :)
Esra'nın Benim Hala Umudum Var esprisi daha komik bence. :) @dizi kolik

Absürdlüğün nerden geldiği belli oldu. Bende severim absürdü ama dozu önemli. Belli bir yerden sonra çok abartıya kaçıyor ve komik olmuyor. "Bkz : Orçun"

Bence en iyi komedi dizisi, absürdlüğün dozunu en iyi ayarlayandır :D YD gereğinden fazla absürde kaçıyor bazen. Bazense gereğinden fazla normal.

emir in yolu esprisi daha güzeldi :D insanalr gülmediği için en çok izlenen komedi dizisi zaten hıhı:jump2: