Yalan Dünya, FOX'taki Lale Devri'ne gönderme yaptı!

Başlıkta, "Yalan Dünya`da Kahkaha Attırtan Sahne" yazmıyor yahu, "Yalan Dünya`dan Gönderme" yazıyor. Kasmayalım.

Gülün demediler ki, gönderme yapmışlar.

Komedi dizisinin 2 dakikasını izleyerek ben buna gülmedim, kötü komedi diyenler bu işte baya profesyonelleşmiş galiba. 2 dakikada çözüyorlar diziyi.

Ben gülümsedim bu sahnede. Neden mi? Kimin kim olduğunu biliyorum. Dizide Tufanın setinde nelerin yaşandığını biliyorum. Hayatı boyunca 1 saat bile diziyi izlememiş bir tabii gülmez.

Başlıkta, "Yalan Dünya`da Kahkaha Attırtan Sahne" yazmıyor yahu, "Yalan Dünya`dan Gönderme" yazıyor. Kasmayalım.

Gülün demediler ki, gönderme yapmışlar.

Komedi dizisinin 2 dakikasını izleyerek ben buna gülmedim, kötü komedi diyenler bu işte baya profesyonelleşmiş galiba. 2 dakikada çözüyorlar diziyi.

Ben gülümsedim bu sahnede. Neden mi? Kimin kim olduğunu biliyorum. Dizide Tufanın setinde nelerin yaşandığını biliyorum. Hayatı boyunca 1 saat bile diziyi izlememiş bir tabii gülmez.
RevaN dikkat edersen Haluk yazmış oldu haberde güldürme kavramını verdiği için herkes "Güldürmedi." tarzı eleştiriler yapmış. Bak; 😉

Kanal D'de pazartesi akşamları ekrana gelen Yalan Dünya dizisinin dün akşamki bölümünde dikkatli izleyiciler bir detayı atlamadı.

Dizideki bir diyalogda kavgaları eksik olmayan FOX'un en iyi dizilerinden olan Lale Devri dizisine gönderme vardı.

İnce göndermenin olduğu sahne olayın farkına varan izleyicilere kahkaha attırdı.

İşte o görüntüler:

RevaN dikkat edersen Haluk yazmış oldu haberde güldürme kavramını verdiği için herkes "Güldürmedi." tarzı eleştiriler yapmış. Bak; 😉

İnce gönderme de demiş ama. Dizinin konusunu bilenlerin bile bu ince göndermeyi zor anladığından eminim. Konuyu, karakterleri bilmeyen biri tabii ki anlamaz.