FavoriForumum Senaryo Reytingleri | 13 - 19 Mayıs Haftası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
FavoriForumum reyting sisteminin yeni haftasında reyting sonuçları belli oldu!

Bu hafta reytinglerde büyük sürprizler söz konusu!

İki haftadır reyting listesine girmekte zorlanan "Tetikçi" dizisi bu hafta büyük bir yükseliş yakalayarak birinci sıranın sahibi oldu. 10 reytinge yaklaşan sonuç elde eden "Tetikçi" dizisi 11,8 share almayı da başardı.

XanTier'in hazırlayıp sunduğu "Şah Mat" dizisi 16.bölümüyle ikinci sıranın sahibi oldu geçtiğimiz hafta gibi. Dizinin share sayısı ise oldukça yüksek bu hafta.

dizi kolik'in senaryosunu yazdığı "Aşk-ı Efsane" dizisi ve xemrexxx'in kaleme aldığı "Kurtlar Vadisi Destere Operasyounu" dizisi beraber sonuncu sırayı paylaştılar.

[TABLE="class: cms_table, width: 500"]
[TR]
[TD]Proje Adı[/TD]
[TD]Senarist[/TD]
[TD]Reyting[/TD]
[TD]Share[/TD]
[TD]Bölüm Sayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tetikçi[/TD]
[TD]batuhankaralar[/TD]
[TD]9,83[/TD]
[TD]11,80[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şah Mat[/TD]
[TD]XanTier[/TD]
[TD]9,54[/TD]
[TD]21,00[/TD]
[TD]16[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aşk-ı Efsane[/TD]
[TD]dizi kolik[/TD]
[TD]9,33[/TD]
[TD]22,40[/TD]
[TD]11[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KVP Destere Operasyonu[/TD]
[TD]xemrexxx[/TD]
[TD]9,33[/TD]
[TD]16,80[/TD]
[TD]10[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

p98mr3FDFIkjcnpP5mC4DMVo.jpg

2zg8z6c.png

Yine 2. olduk. Beklenen gelişme.

Savunduğum fikrim hala geçerli Fix14 😉

Biraz pollyannacılık yapmak gerekirse en azından en yüksek sahre benim. Tebrikler bana! :F

Tüm senarist arkadaşlarımı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Buradan duyurmuşta olalım, Aşk-ı Efsane bu hafta 12. bölümüyle sezona ara veriyor. Herkesi beklerim... :)

Biraz pollyannacılık yapmak gerekirse en azından en yüksek sahre benim. Tebrikler bana! :F

Tüm senarist arkadaşlarımı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Buradan duyurmuşta olalım, Aşk-ı Efsane bu hafta 12. bölümüyle sezona ara veriyor. Herkesi beklerim... :)

Share Mhare hikaye. Hiç bir faydası yok gördüğün gibi :T:

Share Mhare hikaye. Hiç bir faydası yok gördüğün gibi :T:
Reklam verenler reytingten çok share'i önemsiyor. :F

Zaten reyting olarak baktığımızda hepimiz başarılıyız. 9'un altında yok çok şükür reytingimiz. Ama 9'un üstünde de yok o da ayrı bir mesele. Bana kalırsa ankette verdiğimiz sayıları 5-20 puan arası yapalım. Reytinglerimiz daha yüksek görünür gözümüze hem. @Fks14

Reklam verenler reytingten çok share'i önemsiyor. :F

Zaten reyting olarak baktığımızda hepimiz başarılıyız. 9'un altında yok çok şükür reytingimiz. Ama 9'un üstünde de yok o da ayrı bir mesele. Bana kalırsa ankette verdiğimiz sayıları 5-20 puan arası yapalım. Reytinglerimiz daha yüksek görünür gözümüze hem. @Fks14

Yakında bir açıklama yapılacak bununla ilgili.
@mrt-06 XanTier cevap vermiş :)

Okumasam da en çok Şah Mat'a rastlıyorum forumda ama yazan herkesin eline sağlık. :)