Görüldüğü üzere Perşembe daha zorlu bir günmüş.
Salı daha zor diyenler vardı eskiden. 20 Dakika Salı bundan daha iyi gidiyordu.
Kurtlar Vadisi Pusu'yu da tebrik ederim tabii.. Nihat Hocam keza öyle ama benim için dünün kazanani bölümüyle Intikam..
Yine ab'de KAZANAN intikam oldu
Evet. Sezon finali reytinglerini düsünmek bile istemiyorum Yakup
Rahat 11'i geçer ab'de
Katılıyorum.Zaten 5 bölüm kaldı dizinin bitmesine.Ne kadar yükselmesini bekliyorlar ki hele de gün değişimiyle.Perşembe gününün hala salıdan daha kolay bir gün olduğunu düşünüyorum büyük kanalları göz önüne aldığımızda sadece 2 dizi var.20 Dakika'nın perşembe gününe geçmesi ile reytinglerinin artmasını beklemek tamamen hayalcilik olurdu en başında düşünülecekti bu gün ayarlaması zaten 20 Dakika finaline şunun şurasında 5 bölüm kaldı
Katılıyorum.Zaten 5 bölüm kaldı dizinin bitmesine.Ne kadar yükselmesini bekliyorlar ki hele de gün değişimiyle.
Zaten başladığı günden beri Salı günü iyi gidemedi.Bir ara özellikle ab grubunda artış yaşadı ancak sonradan tekrar düşüşe geçti.Yerinde kalması en uygunuydu.Diziyi resmen harcadı kanal.Eğer konu Tuba Büyüküstün ise bazı arkadaşlarımız gerçeği bile bile ne olacağını bile bile yorumlarını esirgemiyorlar yinede
Zaten başladığı günden beri Salı günü iyi gidemedi.Bir ara özellikle ab grubunda artış yaşadı ancak sonradan tekrar düşüşe geçti.Yerinde kalması en uygunuydu.Diziyi resmen harcadı kanal.