16 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Türkiye durup bi de komedi mi izleyecek? :F

Gani müjdeye 2 dir bende katılıyorum.. Tns'yi bi türlü bende sevemedim, hayatımda böyle eli sıkı bi reyting ölçeği görmedim.

Görüldüğü üzere Perşembe daha zorlu bir günmüş.

Salı daha zor diyenler vardı eskiden. 20 Dakika Salı bundan daha iyi gidiyordu.

İntikam Zirvede ! tebrikler İntikam çok sevindim ..
20 dakikayı bi ara ilk 100'de yok zannetim :D çok düşmüş bence salıda kalmalıydı ..

reytinler be öyle :F
intikam 2 vadi 2.5 düşmüş :D
20 dk görüldüğü gibi perşembe de pek iş yapmadı
galip idare eder
nihat hocanın gerçekte coşamadığını gördük sbt de intikamı geçmiş çok güldüm :F

Kurtlar Vadisi Pusu'yu da tebrik ederim tabii.. Nihat Hocam keza öyle ama benim için dünün kazanani bölümüyle Intikam..

Perşembe gününün hala salıdan daha kolay bir gün olduğunu düşünüyorum büyük kanalları göz önüne aldığımızda sadece 2 dizi var.20 Dakika'nın perşembe gününe geçmesi ile reytinglerinin artmasını beklemek tamamen hayalcilik olurdu en başında düşünülecekti bu gün ayarlaması zaten 20 Dakika finaline şunun şurasında 5 bölüm kaldı

Perşembe gününün hala salıdan daha kolay bir gün olduğunu düşünüyorum büyük kanalları göz önüne aldığımızda sadece 2 dizi var.20 Dakika'nın perşembe gününe geçmesi ile reytinglerinin artmasını beklemek tamamen hayalcilik olurdu en başında düşünülecekti bu gün ayarlaması zaten 20 Dakika finaline şunun şurasında 5 bölüm kaldı
Katılıyorum.Zaten 5 bölüm kaldı dizinin bitmesine.Ne kadar yükselmesini bekliyorlar ki hele de gün değişimiyle.

Eğer konu Tuba Büyüküstün ise bazı arkadaşlarımız gerçeği bile bile ne olacağını bile bile yorumlarını esirgemiyorlar yinede :)
Zaten başladığı günden beri Salı günü iyi gidemedi.Bir ara özellikle ab grubunda artış yaşadı ancak sonradan tekrar düşüşe geçti.Yerinde kalması en uygunuydu.Diziyi resmen harcadı kanal.

Zaten başladığı günden beri Salı günü iyi gidemedi.Bir ara özellikle ab grubunda artış yaşadı ancak sonradan tekrar düşüşe geçti.Yerinde kalması en uygunuydu.Diziyi resmen harcadı kanal.

Bu dizi zaten AB gurubuna hitap eden bir işti orda iyi gidiyordu sonra maçlardı saat değişikliğide derken Ab gurubu reytingleride düştü benim için dizinin perşembe gününe geçmesi çok iyi oldu çünkü perşembe izlediğim hiç bir dizi yoktu :)