Dizilerin Hayran Sayıları Ne Kadar?

berenin 2 milyon küsürlük face sayfasının nasıl 1 haftada 1 milyon arttığını hileyle beyazsoy göstermişti unuttun galiba :kiki:
berenci öğrenci diye bişey yok diyorum adam ne diyo vadici herkes :kiki:

tubişin sayfası ben beeğndiğmde 600 nbindi bir baktm 1.4 milyon :F her şeyde hile hurda aramamak gerek :F

Tebrikler "Adını Feriha Koydum", tebrikler "Aşk-ı Memnu" !!! :jump2:

gümüş dizisi eklendi dizi rekor kırmış Arapça sayfası Türkçe sayfasının 10 katı :F @Fks14 @yakup09 @RevaN @Forumdash ::D

Gümüş ne yapmış öyle :kiki: şu arapların da bazen zevkine hayran kalmamak elde değil ki yahu :kiki:

Gümüş zaten ortadoğuda en sevilen dizilerden..

evet gerçekten büyük bir iş başardı 85 milyon insana ulaşmak koaly olmasa gerek diğer diziler için de öncü oldu :)

Hatta Türkiye'de ilk 4 bölüm reytinglerde çok kötüydü İrfan Şahin diziyi bitirme kararı almıştı ama daha sonra projeye inandılar ve devam etti..

Hatta Türkiye'de ilk 4 bölüm reytinglerde çok kötüydü İrfan Şahin diziyi bitirme kararı almıştı ama daha sonra projeye inandılar ve devam etti..
umarım artık daha geniş düşünürler de projeler bitmez uek bunun ilk örneği oldu :D sadece türkiyeye bakarak karar almamalılar :)

o deilde gümüşle vadi bi ara kapışmışlar :D 1 KURTLAR VADISI [NET] SHOW 21,40 46,70 2 KURTLAR VADISI (OZET) [NET] SHOW 13,00 28,30 6 GUMUS [NET] KAND 7,80 16,80

o deilde gümüşle vadi bi ara kapışmışlar :D 1 KURTLAR VADISI [NET] SHOW 21,40 46,70 2 KURTLAR VADISI (OZET) [NET] SHOW 13,00 28,30 6 GUMUS [NET] KAND 7,80 16,80
gümüş zaten türkiyede bir baaşrı elde edemedi kaldırılması bile düşünüldü :D ama ortadoğuda vadiden fazla izlendi :D

gene kanıtsız konuşmalar başladı vadi dünyanın her karış toprağında gümüşü 10 a katlamıştır kültür bakanlığının resmi açıklamasına göre dünyada en fazla izlenen türk dizisi açık ara farkla kv

resmi açıklasınlar ben reyting tablosuna bakarım :D hiçbir tabloda adı olmayan dizi en çok izlenen olmaz
ayrıca o açıklama 2 senelik :D