Dizilerin Hayran Sayıları Ne Kadar?

500 milyon mu dünyaca ünlü takımların bile o kadar hayranı yoktur. :D

real madrid çıkıp diyemez ki bnm 500 milyon hayranım var 500 milyon kişi beni izliyor :F

- - - Ekleme - - -

çinde polat alemdar izidhamı japonada çağatay ulusoy un izdihamını geçemedi adam üzerine atlayan kızlardan yürüyemedi :F

bana kanıt göster kanıt paso kafadan :D :d

- - - Ekleme - - -

bunun eşi benzeri var mı herhangi bi ülkede varsa bekliyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:
1-HIRVATİSTAN:Tablo daha önce paylaşılmıştı.(2012'ye ait)Şimdi ise diziyi 4.2 milyonluk ülkede 900 bin kişi izliyor.

2100hir-1.jpg

2-ARNAVUTLUK:Tablo 12 Nisan 2013'e ait. 3 milyonluk ülkede büyük başarısı var dizinin.

7326arnavutluk-1.jpg

3-BULGARİSTAN:Tablomuz 3 Mart 2013'e ait.Dizi yayınlandığı bTV'yi ihya etmiş.

936bul-1.png

4-MAKEDONYA:
Tablo 2012'nin son haftasına ait.Ezel ve Yabancı Damat da ülkede büyük başarı elde etmiş.
6137mak-3.jpg

5-BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ:Tablo 27 Ocak-3 Şubat arasındaki reytingi gösteriyor dizi zirvede.
En büyük rakibi ise FGSN.Kuzey Güney,AFK ve ÖBGZ de iyi izlenme oranlarına sahip.
5231bae_27ocak-3_subat.png

6-BOSNA HERSEK:Dizinin 2.sezon ilk bölümü zirvede yer almış ve ilgiyle takip ediliyor.
4080persembe-obn.jpg

7-SIRBİSTAN:Ü
lkenin en büyük kanallarından PRVA'nın geçen sezon en çok izlenen dizileri arasında zirvede MY.
2002sir-1.jpg

8-UKRAYNA:biggrin:izinin ilk bölümleri ana haber öncesi yayınlanmış ve 16 share almış.Kanalı 1+1 ülkenin şehirlerde en çok izlenen kanalı durumunda.(8 ekim 2012)
425ukr-8_ekim.png

9-SLOVAKYA😛rogramalrın reytingleri bölge bölge ölçülüyor ülkede.Tabloda MY'nin bölgelere göre reytingi var.Ortalaması ise 6.2 reyting.

461slovakya-62.png

10-YUNANİSTAN:Ülkede diziyi her gün 1.8 milyon insan izliyor,ortalama 25 sharelik reytinge sahip.
Rakip kanal en büyük kozunu MY'yi durdurmak için karşısına koymuş,MY 2.olmuş.

4735klemmena-oneir1.png

11-MACARİSTAN:Tablo 8-14 Nisan 2013 tarihleri arasına ait.
6931mac-1.jpg

12-ROMANYA:K
anal D Romanya'da yayınlanan dizi haftalık sıralamada en yakın rakibini katlamış.ListedeAşk-ı Memnu ve FGSN de var.
6875rom-2_3-9_aralik.jpg

13-ÇEK CUMHURİYETİ:
TV Barrandov'da yayınlanan dizinin ortalaması 6.02. Velkolepé století adıyla yayınlanan dizi kendi saatinin 1.si konumunda.

14-FRANSA:Fransa'da geçtiğimiz Ağustos ayında MY görüntülerinin ağırlıkta olduğu belgesel 3.5 milyon izleyici ve 18 share ile rekor kırdı.

15-RUSYA:Tablo ilk bölümlerden.Dizi 3.5 reytingle haftalık sıralamada 9. Son bölümü ise 3 reyting almış.
85rus-3.jpg

al sana kanıt tabloalrda my-ezel-fgsn-öbgz-kg-afk-yabancı damat-dudaktan kalbe-aşkımemnu var kv yok 😉 senin kanıtını görelim şimdi laf değil resmi ölçüm olsun 😉

bana herhangi bi haftanın herhangi bi tablosunu koyma biz salakmıyız o kadarını bilmiyomuyuz ben sana resmi sonucu söyliyorum ne olduğu bile belli olmayan ne zamanın hangi günün vadinin olduğu günün vs. tablosu var mı yok kanıtsız konuşmaya devam

- - - Ekleme - - -

BAKANLIĞIN RESMİ AÇIKLAMASI;

[h=2]Ortadoğu, Balkanlar, Avrupa kısacası tüm dünya en çok Kurtlar Vadisi'ni izliyor.[/h]
Son yıllarda Türk dizi sektörünün başarısı dünya çapında konuşulur oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı, dünya televizyonlarında en çok reyting alan ve Türk dizilerinden en çok izlenen Kurtlar Vadisi olduğunu açıkladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2005 yılından başlamak üzere 2011'in sonuna kadar toplam 76 ülkeye 35 bin 675 saat dizi satıldığını bildirdi. Ortadoğu ülkeleri, Türk cumhuriyetleri ile Balkan ülkelerinin dışında, Yeni Kaledonya, Nijer, Vietnam, Burkina Faso, Fildişi Sahili, Senegal, Somali, Singapur gibi uzak ülkelere satıldı.
Dizi setlerinin ve dizi çekilen mekânların merak eden izleyiciler Türkiye’ye geliyor. Türk dizilerinin satıldığı bu ülkelerden Türkiye'ye ortalama yüzde 12 turist artışı yaşandı.

Komşu Yunanistan’da diziler Yunanca alt yazı ile yayınlanıyor. Her 2 Yunanlıdan biri Türk dizisi izliyor. Yunanistan'da 1 olan Türkçe dil kursu sayısı 10'a çıktı.

BANA RESMİ KANITLARLA GEL BUNU DEVLET AÇIKLADI DEVLET :wink:

Şirketin patronu İzzet Pinto, Muhteşem Yüzyıl’ın yayın hakkının Afganistan’a satıldığını açıkladı. Pinto, “Savaşla boğuşan Afganistan bile bu dizinin peşinde. Muhteşem Yüzyıl, bölüm başı satış fiyatı ve toplam getirisiyle rekor kırdı. Ortalama bir diziden 3 kat pahalıya satılıyor. Talep çok yüksek. Kısa süre önce; Bosna Hersek, Hırvatistan, İran, Arnavutluk ile de anlaştık” dedi

KAZAKİSTAN’dan Slovenya’ya kadar 45 ülkede yayınlanan Muhteşem Yüzyıl, İtalya’ya satışının ardından izleyici sayısını 204 milyon kişiye çıkardı. Dizinin yurtdışı satışlarından sorumlu Global Agency’nin CEO’su İzzet Pinto, Muhteşem Yüzyıl’ın İtalya’ya satışıyla ilgili şunları söyledi: “İlk günden beri hayalimiz bu dizinin Batı Avrupa’da yayınlanmasını sağlamaktı, sonunda hedefimize ulaştık. Şimdi sırada Fransa, Almanya ve İspanya var. Hedefimiz 60 ülkeye ulaşmak.”

vadiyi de satan adamın açıklamaları ortada :D daha fazla söze gerek yok

ben sana bakanlık diyorum sen bana izzettin bilmem ne diyosun kimin nesi o adam belli bile değil kanıta bak :kiki:

14-FRANSA:Fransa'da geçtiğimiz Ağustos ayında MY görüntülerinin ağırlıkta olduğu belgesel 3.5 milyon izleyici ve 18 share ile rekor kırdı.

bu rekorun maddesi yani haftalık değil rekor:D
2002sir-1.jpg
bu 2012 nin ortalamsı haftalık değil ayrıca makedonya arnavutuk arap emirlikleri gibi ülkelerden ay ay hafta hafta koyarım taloalrı tek bir hafta değil bu başarı :D

- - - Ekleme - - -

ben sana bakanlık diyorum sen bana izzettin bilmem ne diyosun kimin nesi o adam belli bile değil kanıta bak :kiki:

2012 başında bakan onu desin 2013 te vadi dahil dizlerin çoğunu satan adam noktaı koyuyoraçıklamasıyla adam nedne vadi izlenmiyor diyip kendi şirketini de baaşrısız göstersin sonuçta bu adam satıyor vadiyi de vadi başarısızsa adam da başarısız oluyor akıl var mntık var 😉

evet kanıt bulduğunda devam ederiz ben kanıtla konuşurum ne olduğu belli olmayan tablolarla değil işine geldiği gibi konuşmaya devam demi :D resmi açıklamaya inanmıyo adam :kiki:
onlar resmi şirketlerin sonucu bizim tns gibi :D emin ol bir dizi 500 milyon ilzense bnm buldukalrımını 3 katı tablo bulurdu bir vadici :Dvadinin yayınlandığı ülkeler arasında çinyokken 100 milyon insanın izlemesi komik bir olay nasıl izledilerse :D

fgsn nin 660 binlik afk nin 117 binlik arapça sayfaları buluındu beren farkı kadının her dizisi zirvede :D @yakup09 @Fks14 @berenist @mrt06 @Forumdash @Reytinger

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy