AŞK-I EFSANE | 9. Bölüm | Yeni Bölüm

Kaç puan?

• 5

Oy: 0 0.0%
  • 6

Oy: 1 7.1%
  • 7

Oy: 2 14.3%
  • 8

Oy: 4 28.6%
  • 9

Oy: 3 21.4%
  • 10

Oy: 4 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    14
Her şey iyi güzel,diyaloglar çok iyi ama ben okurken hiçbir şey hissetmiyorum Esra ne yazık ki.Bence en büyük eksiklik bu heyecan yok.Düz bir metin gibi okuyorum yazdıklarını ve dolayısıyla çok bir fikir sahibi olamıyorum senaryo hakkında.Yazım kuralları,diyalogların güzelliği adına puanım 7.Bu senaryoya biraz aktiflik şart diye düşünüyorum.Olayların sıralaması çok iyi gidiyor ama çok yavaş işliyorsun konuları ve bu da beni fazlasıyla sıkıyor.Beni anlayacağını düşünüyorum :) Eline sağlık tabiki.

Teşekkür ederim Deniz. :)

Olayları hızlandırırsamda hiçbir şeyin anlaşılacağını sanmıyorum. Yani bende iki arada bir deredeyim...

güzel olmuş :) bölüm vde uzamış gibi geldi :D
Teşekkür ederim Emre.:)

Evet birazcık uzattım aslında. Benim için uygun görmüş olduğun puan nedir? :)

Teşekkür ederim Deniz. Olayları hızlandırırsamda hiçbir şeyin anlaşılacağını sanmıyorum. Yani bende iki arada bir deredeyim...
Olayları hızlandırmandan kastım hepsini anlat geç değil,yanlış anlaşılmasın.Yani demek istediğim olay gidişatlarında biraz daha heyecanı ya da ne bileyim orada işlenen her neyse o duyguyu bize tattırman.Bence sen demek istediğimi iyi anladın.Bir daha ki bölümde bunu katabileceğini biliyorum.Olayların içine güzel serpiştirmeler yapabilirsin bu yetenek sende fazlasıyla mevcut.Tekrardan başarılar. :)

Teşekkür ederim Deniz. :)

Olayları hızlandırırsamda hiçbir şeyin anlaşılacağını sanmıyorum. Yani bende iki arada bir deredeyim...

Teşekkür ederim Emre.:)

Evet birazcık uzattım aslında. Benim için uygun görmüş olduğun puan nedir? :)
denize aktılıyorum diyaloglarda eksik bişi var oyüzden 8 :)

Bu kısma katılıyorum. Diyalogları okurken yaşamak ve hayal etmek lazım ama olmuyor :(

Diyalogları okurken onu sizin hissetmeniz gerekiyor, ben elimden geldiğince akıcı ve sade bir dil kullanıyorum. Hatta olaylara kendinizi daha iyi verin diye devrik cümlelere de yer veriyorum. Ama hayal kuramayıp hissetmemek çok kötü bir yorum. Bunu ben size zorla yaptıramam ki. Kendiniz okurken yapmanız gerekiyor. @denizz19, @XanTier :(

Son düzenleme:
Diğer bölümü de kaçırmıştım galiba ama bu bölüm diğerlerinin altındaydı bence. O yüzden bu hafta 8. :)

Diyalogları okurken onu sizin hissetmeniz gerekiyor, ben elimden geldiğince akıcı ve sade bir dil kullanıyorum. Hatta olaylara kendinizi daha iyi verin diye devrik cümlelere de yer veriyorum. Ama hayal kuramayıp hissetmemek çok kötü bir yorum. Bunu ben size zorla yaptıramam ki. Kendiniz okurken yapmanız gerekiyor. @denizz19, @XanTier :(
Ben kendimi vererek okuyorum ama hissetmedim bir şey bu bölümde.Hatırlarsan önceki bölümlerde gerçekten beğendiklerimde olmuştu. :)

Diyalogları okurken onu sizin hissetmeniz gerekiyor, ben elimden geldiğince akıcı ve sade bir dil kullanıyorum. Hatta olaylara kendinizi daha iyi verin diye devrik cümlelere de yer veriyorum. Ama hayal kuramayıp hissetmemek çok kötü bir yorum. Bunu ben size zorla yaptıramam ki. Kendiniz okurken yapmanız gerekiyor. :(

Kötü yorum olarak değerlendirme :( Diziyi iyileştirmek için burdayız :X

Bu kısım iyi mesela:

Prenses İsabella : Annem beni özlememiş sanırım.
Kraliçe Elizabeth : Ooo... İsabel.
Prenses İsabella : Annem...
Kraliçe Elizabeth : İsabel. Ne kadarda özlemişim seni...

Ama bu konuşmalar aynı yeşilçam filmlerindeki gibi:
Kraliçe Elizabeth : Bu halle karşınıza çıkamam İsabella, beni anla kızım.
Prenses İsabella : Babam ne yaptı da bu kadar üzüldün anne?
Kraliçe Elizabeth : O şapşal köylü kızının yanında beni rencide etti.
Prenses İsabella : Hangi köylü kızı? Yoksa Mary mi?
Kraliçe Elizabeth : Evet ama sen nerden biliyorsun?

Hiç bir şey hissetmiyorum sanma :F Yeteri kadar değil :X

Kötü yorum olarak değerlendirme :( Diziyi iyileştirmek için burdayız :X

Bu kısım iyi mesela:

Ama bu konuşmalar aynı yeşilçam filmlerindeki gibi:

Hiç bir şey hissetmiyorum sanma :F Yeteri kadar değil :X

Ben aslında o replikleri ABD dramalarından özümsemiştim. :) :F

Dil Türkçe olunca yeşilçam oluyor sanırım. :GDG:

Görkemli ve zengin bir hayatı anlatıyorum dizide ve de Türkiye'yi anlatmıyorum ki dizide. Türk karakter felan mı soksam diziye? :F

Okuyanlar Türk ama. :D Amerikan forumlarına yolun düşerse böyle yazabilirsin :F

Bu kaç yılını anlatıyodu? O zamanki Türkleri sokabilirsin :F

Guzel bir bolum olmus. Hem uzunlugu iyi, video, kisa bir ozet. Anlatim sekli biraz daha heyecanli olabilir ama bir kusur bulamadim.

Puanimi aksam ekleyecegim 😉 Puanim on numara bes yildiz :D

Teşekkür ederim Metin. :)
Guzel bir bolum olmus. Hem uzunlugu iyi, video, kisa bir ozet. Anlatim sekli biraz daha heyecanli olabilir ama bir kusur bulamadim.

Puanimi aksam ekleyecegim 😉 Puanim on numara bes yildiz :D

Teşekkür ederim Ömer. :)

Puanını vermeyi sakın unutma. :)
Gece okuyacağim (inş unutmazsam) @dizi kolik :)

Unutmuşsun sanırım. Sorun değil bugün okursun umarım. :)