Coğrafyacı derste telefonu aldıKorktum tükürüp çöpe atacak diye
ama hoca demez mi Vadinin fragmanını hele aç bakayım
açtım hoca bişey anlamadı
Üst üste 8 kez izledi ancak anladı
ben analizi yapmayaydım zor anlardı
![]()
helal olsun o hocanavadi her yerde
aga sende derste telefonla oynama
- - - Ekleme - - -
sezon finali yaklaştıkça vadide temizlik iyice artar seneye yeni karakterler yeni senaryo olacaktır
bence başlayacak tapınakçı konseptine kesinlikle poyraz tiplemesi yakışmıyor bence poyrazın ölmesinin önemi yok
aga nasıl yok ya poyraz vadi tarihinin en iyi karakterleri arasına girebilecek potansiyalde bence en erken sezon finalinde ölsün bari ki öyle olcak zaten![]()
yapma takas vadi tarihinin en iyi krakterleri arasında olabilecek daha ne yaptı daha çok yeni tapınakçılar poyrazı ne yapsın ne gücü var poyrazın bence ölmesinin hiçbir kaybı olmaz o konseptte hiç yeri yok devletin kullandığı eski artıklardan biri .tabi bu dediklerim tapınakçıların dizide işlenmesi halinde geçerli.dünyay yön verenler kim türk devletin bile 15 sene unuttuğu poyraz kim allah aşkına .tapınakçıları bize öyle bir tanıttılar ki eski bölümlerde ulaşılmaz bir güç olarak karşımıza çıkardılar .şimdi bu güçler nire poyraz nire ben bu bağlantıyı kuramadım
10.sınıfta Coğrafya mı vardı. 😱Coğrafyacı derste telefonu aldıKorktum tükürüp çöpe atacak diye
ama hoca demez mi Vadinin fragmanını hele aç bakayım
açtım hoca bişey anlamadı
Üst üste 8 kez izledi ancak anladı
ben analizi yapmayaydım zor anlardı
![]()
10.sınıfta Coğrafya mı vardı. 😱
Meslek Liselerinde vardı![]()
şunu anlamadım tapınakçıların polattan istedikleri ne niye ölmesini istemiyorlar
abi vadide öyle karakterler geldi geçti ki poyraz onların yanında hiçbişey daha ama ben olabilecek potansiyal var dedim adam kısa sürede fenomen oldu herkesin ağzımda irrite oldum lafı var meselayapma takas vadi tarihinin en iyi krakterleri arasında olabilecek daha ne yaptı daha çok yeni tapınakçılar poyrazı ne yapsın ne gücü var poyrazın bence ölmesinin hiçbir kaybı olmaz o konseptte hiç yeri yok devletin kullandığı eski artıklardan biri .tabi bu dediklerim tapınakçıların dizide işlenmesi halinde geçerli.dünyay yön verenler kim türk devletin bile 15 sene unuttuğu poyraz kim allah aşkına .tapınakçıları bize öyle bir tanıttılar ki eski bölümlerde ulaşılmaz bir güç olarak karşımıza çıkardılar .şimdi bu güçler nire poyraz nire ben bu bağlantıyı kuramadım
poyraz kesinlikle ölmedi her türlü iddasına girerim![]()