Kurtlar Vadisi Pusu 191. Bölüm Fragmanı

Adil Bey'de ölebilir bu bölüm. :(

Coğrafyacı derste telefonu aldı:D Korktum tükürüp çöpe atacak diye:D ama hoca demez mi Vadinin fragmanını hele aç bakayım:D açtım hoca bişey anlamadı:kiki: Üst üste 8 kez izledi ancak anladı:D ben analizi yapmayaydım zor anlardı:F

Coğrafyacı derste telefonu aldı:D Korktum tükürüp çöpe atacak diye:D ama hoca demez mi Vadinin fragmanını hele aç bakayım:D açtım hoca bişey anlamadı:kiki: Üst üste 8 kez izledi ancak anladı:D ben analizi yapmayaydım zor anlardı:F

helal olsun o hocana :D vadi her yerde :) aga sende derste telefonla oynama

- - - Ekleme - - -

sezon finali yaklaştıkça vadide temizlik iyice artar seneye yeni karakterler yeni senaryo olacaktır

bence başlayacak tapınakçı konseptine kesinlikle poyraz tiplemesi yakışmıyor bence poyrazın ölmesinin önemi yok

bence başlayacak tapınakçı konseptine kesinlikle poyraz tiplemesi yakışmıyor bence poyrazın ölmesinin önemi yok

aga nasıl yok ya poyraz vadi tarihinin en iyi karakterleri arasına girebilecek potansiyalde bence en erken sezon finalinde ölsün bari ki öyle olcak zaten :D

aga nasıl yok ya poyraz vadi tarihinin en iyi karakterleri arasına girebilecek potansiyalde bence en erken sezon finalinde ölsün bari ki öyle olcak zaten :D

yapma takas vadi tarihinin en iyi krakterleri arasında olabilecek daha ne yaptı daha çok yeni tapınakçılar poyrazı ne yapsın ne gücü var poyrazın bence ölmesinin hiçbir kaybı olmaz o konseptte hiç yeri yok devletin kullandığı eski artıklardan biri .tabi bu dediklerim tapınakçıların dizide işlenmesi halinde geçerli.dünyay yön verenler kim türk devletin bile 15 sene unuttuğu poyraz kim allah aşkına .tapınakçıları bize öyle bir tanıttılar ki eski bölümlerde ulaşılmaz bir güç olarak karşımıza çıkardılar .şimdi bu güçler nire poyraz nire ben bu bağlantıyı kuramadım

Arkadaşlar Poyraz ölmese nasıl tabutda olur ve abdulhey gidip kontrol ediyor saçmalamayalım
poyraz ölmeden arazı aramıştır hani ölmeden bir istek yerine getiriliyor ya onun gibi bir şey
araz da gidip tek çatışıyor ve karayı vuruyor sonra bence kendide ölcek 1-2 bölüme :)

- - - Ekleme - - -

yapma takas vadi tarihinin en iyi krakterleri arasında olabilecek daha ne yaptı daha çok yeni tapınakçılar poyrazı ne yapsın ne gücü var poyrazın bence ölmesinin hiçbir kaybı olmaz o konseptte hiç yeri yok devletin kullandığı eski artıklardan biri .tabi bu dediklerim tapınakçıların dizide işlenmesi halinde geçerli.dünyay yön verenler kim türk devletin bile 15 sene unuttuğu poyraz kim allah aşkına .tapınakçıları bize öyle bir tanıttılar ki eski bölümlerde ulaşılmaz bir güç olarak karşımıza çıkardılar .şimdi bu güçler nire poyraz nire ben bu bağlantıyı kuramadım

Tapınakçılar poyrazı kullandı polat'ı kurtardı açık ve net
elif polat ve yosefin karısı adını unuttum aynı sahnedeler tuzak olsa polat zaten anlar
fragman ne gösteriyorsa o bence poyraz öldü tapınakçılar devreye girecek artık

- - - Ekleme - - -

Birde polat ihtiyar heyetine geçecek kgt yi ne yapsın :)
adam artık yönetsin ülkeyi

En kötü karakter İskenderdir onun kadarını görmedik efsane bir karakterdi. :D

şunu anlamadım tapınakçıların polattan istedikleri ne niye ölmesini istemiyorlar

şunu anlamadım tapınakçıların polattan istedikleri ne niye ölmesini istemiyorlar

bence bunun en büyük nedeni polatı kendi taraflarına geçirip veyada polata zorla heyeti yok etmesini isticekler ailesini tehdit ederek bence bu etken ağır basıcak çünkü polat sezon finaline kadar ak saçlı olmuş olucak.

eski vadide 71.bölüme geliyom....tapınakçıların hortlamaya başlayacağı bölüm geliyo...8 yıl vadideki karekterler bulanık sı.cak bu adamlar yüzünden....😱ha:😱ha:😱ha: ki ne ohaaaaaa....

abi vadide öyle karakterler geldi geçti ki poyraz onların yanında hiçbişey daha ama ben olabilecek potansiyal var dedim adam kısa sürede fenomen oldu herkesin ağzımda irrite oldum lafı var mesela :D dediklerin tabi ki doğru ama poyraz ölmesin ya :D

Bekleyip görecez ama fragmanlar yanıltmıyor genelde poyraz ölecek gibi..

poyraz kesinlikle ölmedi her türlü iddasına girerim :D

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre