Kaliteli bir sanatçıydı gerçekten de.
Rahmetli Barış Akarsu'nun saçları çok güzeldi. Çokta severdim kendisini. Özellikle o gözleri yok mu o gözleri...:5:
Öyle bir şey düşünmüyorum zaten.Esra fikrini sundu sadeceSakin uzun sac falan yapma gayet iyi boyle
Bu beklemediğin görsel görüntüm iyi yönde mi kötü yönde mi hala anlamadım ama Sen beni ne bekliyordun ne buldun ?Sesini daha dinlemedim yarin bilgisayardsn izlicem
Bu beklemediğin görsel görüntüm iyi yönde mi kötü yönde mi hala anlamadım ama Sen beni ne bekliyordun ne buldun ?
Barış Akarsu için geçerliydi bu sadece. Barış Akarsu'yu çok severim. Ölmesine çok üzüldüm gerçekten hala da aklımdan çıkmıyor. Çok genç yaşta yaşama gözlerini yumdu...
Yoksa @dizi kolik uzun sacli erkekleri mi begeniyor
Aslinda seni ben gibi normal fazla gorselligi ile on planda olmayan normal giyimli biri gibi animsattim gozumde
Anladım bu sefer.Tarzım çok farklıdır aslında.Bir gün bu tarz bir kıyafet giyerim,diğer gün bir bakarsın çok daha sade bir giyim.Ama mavi rengini çok severim.Tişörtlerim meşhurdur mesela,genelde giyindiğim tişörtler abuk sabuk yaratıkların ve farklılıkların olduğu tişörtlerdir
Aslinda seni ben gibi normal fazla gorselligi ile on planda olmayan normal giyimli biri gibi animsattim gozumde
Görelim görelim
Sen nasıl birşeysin görelim bakalım
Ben saçlarımı uzatmaya kalksam herhalde babam kökünden keser Annem de uzun saçlı erkekleri hiç sevmiyor.Ailemle 3.dünya savaşı yaşayabilirim bu durumda
Barış Akarsu için geçerliydi bu sadece. Barış Akarsu'yu çok severim. Ölmesine çok üzüldüm gerçekten hala da aklımdan çıkmıyor. Çok genç yaşta yaşama gözlerini yumdu...
Deniz için sadece fikrimi belirttim. Çünkü saçları çok kısa. Deniz'in yüzünede uzun saçın gideceğini düşünüyorum. Yanlış yere çekmene gerek yok. 😉
Deniz için sadece fikrimi belirttim. Çünkü saçları çok kısa. Deniz'in yüzünede uzun saçın gideceğini düşünüyorum. Yanlış yere çekmene gerek yok. 😉
Sen nasıl birşeysin görelim bakalım
Beni twitterda gorebilirsin aga @DiziAsi yaz gorursun
Anladım bu sefer.Tarzım çok farklıdır aslında.Bir gün bu tarz bir kıyafet giyerim,diğer gün bir bakarsın çok daha sade bir giyim.Ama mavi rengini çok severim.Tişörtlerim meşhurdur mesela,genelde giyindiğim tişörtler abuk sabuk yaratıkların ve farklılıkların olduğu tişörtlerdir
- - - Ekleme - - -
Görelim görelim
- - - Ekleme - - -
Ben saçlarımı uzatmaya kalksam herhalde babam kökünden keser Annem de uzun saçlı erkekleri hiç sevmiyor.Ailemle 3.dünya savaşı yaşayabilirim bu durumda
Aha valla gördüm ben Ömer'i Gözlüklü,siyah gömlekli
Baris Akarsu benim icin yeni neslin en iyi sanatcisiydi. Saclari bir yana sesi harikaydi. Rahmetli olmadan once dizisini izliyordum iyi bir oyuncu potansiyeli vardi
Cekmeye calismadim, sadece merak
Beni twitterda gorebilirsin aga @DiziAsi yaz gorursun
Benden yakışıklı mısın ne ? İsviçrenin çapkını Gözlük ayrı hava katmış valla
Takipteyim
Videodaki bir tişört değil zaten.Siyah bir atlet ki sporcu atleti diyelim biz ona.Artı üzerine de mavi bir hırka.Bu tarzı okul zamanı çok yapmam zaten genelde İstanbul da kullanabiliyorum bu giyimi o da sürekli değil.Ayrıca Çağatay Ulusoy style bir vücut yapısına sahibim bu yüzden arkadaşlar arasında Spartacus olarak da anılmıyor değilim.Tarzin olmasi guzel birsey. Ben tam tersiyim. Sadece, yazisiz, fotografsiz giyimi tercih ederim. Videodaki tarz tisort giymem kesinlikle. Sakin ve daha cok geri planda olma kisiligimden ileri geliyor olabilir. Cok fazla alisveris yapmayi sevmem, yillik bir iki kere en fazla
Beyaz saç bende de var 1-2 tane Gözlük cidden ayrı bir hava katmış yakışmış Güncelle bir ara o forotğrafını bari
yok artik daha neler o fotografin ustunden 2 sene gecti. Son iki senede hem biraz gobeklendik hemde beyaz saclar cikmaya basladi
Sen sporcu musun ki sporcu atleti giyiyorsun (Yakışmış) Giyimin iyi ama alıcıyı harekete geçirecek kadar değilVideodaki bir tişört değil zaten.Siyah bir atlet ki sporcu atleti diyelim biz ona.Artı üzerine de mavi bir hırka.Bu tarzı okul zamanı çok yapmam zaten genelde İstanbul da kullanabiliyorum bu giyimi o da sürekli değil.Ayrıca Çağatay Ulusoy style bir vücut yapısına sahibim bu yüzden arkadaşlar arasında Spartacus olarak da anılmıyor değilim.
Sporcuyum elbette kısa vadeli de olsa fitness'a gittim 2 ay kadar.Şimdi gitmiyorum ama gündelik hareketlerimi ihmal etmiyorumBeyaz saç bende de var 1-2 tane Gözlük cidden ayrı bir hava katmış yakışmış Güncelle bir ara o forotğrafını bari
- - - Ekleme - - -
Sen sporcu musun ki sporcu atleti giyiyorsun (Yakışmış) Giyimin iyi ama alıcıyı harekete geçirecek kadar değil
Videodaki bir tişört değil zaten.Siyah bir atlet ki sporcu atleti diyelim biz ona.Artı üzerine de mavi bir hırka.Bu tarzı okul zamanı çok yapmam zaten genelde İstanbul da kullanabiliyorum bu giyimi o da sürekli değil.Ayrıca Çağatay Ulusoy style bir vücut yapısına sahibim bu yüzden arkadaşlar arasında Spartacus olarak da anılmıyor değilim.
Beyaz saç bende de var 1-2 tane Gözlük cidden ayrı bir hava katmış yakışmış Güncelle bir ara o forotğrafını bari
- - - Ekleme - - -
Sen sporcu musun ki sporcu atleti giyiyorsun (Yakışmış) Giyimin iyi ama alıcıyı harekete geçirecek kadar değil
Kendimi çok dillendirdim yine ama evet öyleVay vay Cagatay he
Sen o gozluklerin numarasini ogrensen yakismis demezsin
Kendimi çok dillendirdim yine ama evet öyle
Sen o gozluklerin numarasini ogrensen yakismis demezsin
Önceden foruma resmini koyuyordun çağatayım ne oldu ?Kendimi çok dillendirdim yine ama evet öyle
Sen Cagatay gibi isen sevgilin manken mi sen kac can yaktin sole bakiim