Dizi tutmadı gibi . @takas ama gelecek bölümlere de göz atmak lazım![]()
ben en başta demiştim bu diziden umutlu değilim diye ama bakalım gelecek bölümleri de görmek lazım daha ilk bölüm![]()
Dizi kimse tarafından beğenilmese , okunmasa bile devam ettirilecek 50 bölüm olarak tasarlandı![]()
pazar pazarı desek daha doğru olur
Evet sen tanıtımda demiştin
Anketler çarşamba pazarı gibi olmuş kim vermişse o şekilde. Ayarlasan böyle olmaz![]()
Dizi kimse tarafından beğenilmese , okunmasa bile devam ettirilecek 50 bölüm olarak tasarlandı![]()
50 bölümü de tasarladıysan helal olsunkoskoca dizi senaristleri bile 50 bölüm tasarlayamaz
![]()
Yeni dizilerim yolda zaten ama bu dizim 50 bölüm sürecek
Umarım dizin tutulur
Ama tutulmazsa 50 bölüm sürdürebileceğini zannetmem. Hem yeni dizi çıkarırsın ne var bunda![]()
Yakın bir arkadaşım ile birlikte yazıyoruz. 9. Bölüm Sezon Finaline kadar tamamlandı kağıt üstündeİlerleyen bölümlerde beğeneceğinize eminim
- - - Ekleme - - -
Yeni dizilerim yolda zaten ama bu dizim 50 bölüm sürecekSenaryolarımı erkenden bitirmeyi ve yarım bırakmayı sevmem 😉
bakalım ilerleyen bölümlerde görecez ama arkadaşının hayal gücü zayıf gibi gözüküyo insan biraz aksiyon katar![]()
Bu ilk bölüm yani karakterleri tanıtmaya çalıştık ilerleyen bölümlerde bol bol aksiyon var![]()
bakalım ilerleyen bölümlerde görecez ama arkadaşının hayal gücü zayıf gibi gözüküyo insan biraz aksiyon katar![]()
yalnız bu isimlerle nasıl aksiyon yapacaksınız orası da muammafks14 dizikolik falan tam aksiyon adamları
![]()
yalnız bu isimlerle nasıl aksiyon yapacaksınız orası da muammafks14 dizikolik falan tam aksiyon adamları
![]()
Bir dizi gerçek kişilerle ibaret değildir, "karakter"ler yer alıyor dizide. Yani biz birebir yer almıyoruz. Bu kadar dizi izleyen birisisin, bunu anlayamaman çok ilginç takas.![]()
ciddimisinanlatmak istediğimi anlamaman ilginç
![]()
Sen birebir benim ve Esra'nın adını kullananarak aksiyon adam olmadığını söylüyoruz. Bu zaten bir dizi, kurgu, gerçek değil.
anlatmak istediğim sakin birisin ya forumda aksiyona pek uymazsın yoksa biliyoruz kurgu olduğunu![]()