Doğum Günün Kutlu Olsun RüzgarGülü

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Forumumuzun renkli üyelerinden @RüzgarGülü'nün bugün doğum günü. 19 yaşına basan RüzgarGülü'nün doğum gününü içtenlikle kutlarız, nice senelere :)

diğer konuda kutlamıştık burda da kutlayalım doğum günün kutlu olsun :D
benimde çok yakın süre önce doğum günümdü ama sevmem böyle işleri kimse ne bilir ne kutlar :D

Forumumuzun renkli üyelerinden @RüzgarGülü'nün bugün doğum günü. 19 yaşına basan RüzgarGülü'nün doğum gününü içtenlikle kutlarız, nice senelere :)
Teşekkür ederim birlikte nice senelere:)

Kpnuyu açtığın için saol :)
Doğum günün kutlu olsun aga:D

Nice senelere Mustafa :)

diğer konuda kutlamıştık burda da kutlayalım doğum günün kutlu olsun :D
benimde çok yakın süre önce doğum günümdü ama sevmem böyle işleri kimse ne bilir ne kutlar :D
Saolun hep birlikte nice mutlu yıllara :)

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara!

kutlama falan sevmem aga annem eskiden kek mek yapardı yapma derdim ne doğum günü kutlaması onlar da alıştı :kiki: sağolasın yine de :D

:D ben doğum günümde sütlü kadayıf tatlısı yaptırıyorum ve maçı izlemek için stada gidiyorum:D bir keresinde fenerbahçe-manisaspor maçına gitmiştim:D bir keresinde doğum günüme yakın bir zaman da galatasaray da gelmişti buraya ama abim(teyzemin oğlu) gitti beni götürmedi:(